Unelmien häät

Millaiset ovat unelmienne häät? Suuret vai pienet, rennot vai muodolliset tai kenties jotain aivan muuta? Me autamme teitä järjestämään onnistuneen hääjuhlan, jota te ja vieraanne voitte muistella lämmöllä vielä vuosien päästä. Järjestämme häätilaisuuksia sekä omassa juhlatilassamme että asiakkaan omassa hääpaikassa. Valmistamme tarjoilut käsityönä parhaista raaka-aineista. Räätälöimme aina palvelumme ja järjestämme asiakkaan toiveiden mukaiset häät. Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu on ydinaluettamme, mutta järjestämme häitä myös ympäri Suomea.

Häät toiveidenne mukaan

Häät ovat juhla, johon kohdistuu paljon odotuksia. Juhlatila, koristelu ja tarjoilut ovat tärkeässä roolissa ja niiden tulee olla juuri toivotunlaiset. Me järjestämme juuri teidän toiveidenne mukaiset häät. Suunnittelemme juhlamenut toiveidenne perusteella, ja valmistamme kaikki tarjoilut itse. Halutessanne ehdotamme myös valmiita menukokonaisuuksia. Tilasittepa pelkän hääkakun tai koko hääpaketin, me haluamme olla tekemässä tärkeästä päivästänne ikimuistoisen.

Häät keskellä Helsinkiä

Miltä kuulostaisi häät parhaalla paikalla Helsingin keskustassa? Tunnelmallisella Bulevardilla, Ekbergin kahvilan yläkerrassa sijaitseva, omalla sisäänkäynnillä varustettu Ekberg Extra -hääpaikkamme soveltuu erinomaisesti hääjuhlien viettoon. Kaunis, avara tila huokuu arvokkuutta ja juhlallista tunnelmaa. Me kalustamme ja koristelemme tilan toiveidenne mukaan. Tilaan mahtuu noin 50 henkilöä häitä viettämään.

Ekbergin läheisyydessä sijaitsee useita suosittuja vihkikirkkoja, kuten Vanhakirkko, Johanneksenkirkko ja Mikael Agricolan kirkko. Myös Helsingin maistraatti on saman kadun varrella. Hyvien kulkuyhteyksien ansiosta vieraiden on helppo saapua paikalle kauempaakin ja suosituilta vihkipaikoilta on tiloihimme kävelymatka. Vihkiminen voidaan suorittaa myös paikan päällä juhlatilassamme. Lähistöltä löytyy useita majoitusvaihtoehtoja kauempaa saapuville vieraille.

Kysykää lisää häiden järjestämisestä

Onko teillä kysymyksiä hääjärjestelyistä? Vastaamme mielellämme kysymyksiinne ja tarjoamme ideoita onnistuneen juhlan järjestämiseksi. Ottakaa yhteyttä sähköpostitse: catering@ekberg.fi tai puhelimitse: +358 9 6811 860. Olette myös sydämellisesti tervetullut paikan päälle tutustumaan häätilaamme ja keskustelemaan lisää toiveistanne järjestelyjen suhteen. Suunnitellaan yhdessä häät, jotka säilyvät hääparin ja vieraiden muistoissa ikuisesti!

Ottakaa yhteyttä