Arjen taikaa Ekbergillä -
Yhteiset arvot, missio ja visio ohjaavat työtämme

Alla ovat Ekbergin arvot, missio ja visio, joita jokainen ekbergiläinen on sitoutunut noudattamaan työssään. Ne ohjaavat kaikkea toimintaamme jokapäiväisistä työtehtävistä strategisten päätösten tekoon ja auttavat meitä tekemään työmme parhaalla mahdollisella tavalla joka päivä.

Laatu

Olipa kyse tuotteistamme tai palvelusta, pyrimme kaikessa toiminnassamme ensiluokkaiseen laatuun. Teemme työmme huolella, kehitämme reseptejämme ja vaalimme ammattitaitoamme. Henkilökuntamme on ystävällistä ja huolehtivaa, ja käytämme tuotteidemme valmistukseen aitoja raaka-aineita tuottajilta ja valmistajilta, jotka jakavat samat periaatteet kanssamme.Asiakaskeskeisyys

Otamme asiakkaamme huomioon kaikessa tekemisessämme, ja he ovat kaiken päätöksenteon lähtökohta. Olemme olemassa asiakkaidemme ansiosta – he ovat meidän kuninkaitamme ja kuningattariamme.

Aitous

Aitous tarkoittaa, että käytämme vain parhaita raaka-aineita kaikissa tuotteissamme ja kohtelemme kaikkia asiakkaitamme tasavertaisesti. Olemme omia itsejämme ilman teeskentelyä.

Pitkäjänteisyys

Teemme asioita aina pitkäjänteisesti. Solmimme pitkiä liikesopimuksia ja haluamme työskennellä ihmisten kanssa, joilla on sama tavoite. Välitämme ympäristöstä ja Ekbergin vaikutuksesta siihen. Haluamme varmistaa, että brändimme on merkityksellinen myös tuleville sukupolville.

Kunnioitus ja luottamus

Kohtelemme kaikkia sidosryhmiämme kunnioittavasti ja odotamme samanlaista kohtelua itse. Pyrimme ansaitsemaan asiakkaidemme, työntekijöidemme ja sidosryhmiemme kunnioituksen ja luottamuksen uudelleen joka päivä.

Missiomme...

...on tuottaa ikimuistoisia makuelämyksiä asiakkaillemme.

Visiomme...

...on olla luotettavin ja parasta asiakaspalvelua tarjoava ruoanvalmistaja.