Ekberg Catering -pitopalvelu | Helsinki - Teemme juhlasta juhlan

Ekberg Catering -pitopalvelu

Catering-palvelu helpottaa juhlien järjestäjän taakkaa. Ekberg Catering
-pitopalvelu huolehtii erilaisten yksityis- ja yritystilaisuuksien kuten perhejuhlien, cocktail-tilaisuuksien, yhtiökokousten ja lehdistötilaisuuksien tarjoiluista vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Palvelumme räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Kun haluatte nauttia juhlastanne kiireettömästi ja ilman huolia käytännön järjestelyistä, kannattaa tilata pitopalvelu.

Ekberg Tarjoilua Kotikonttorille

Ekberg Pitopalvelu

Ekberg Extra Kokouspaketit 2021

Pitopalvelu antaa tilaa nauttia juhlasta

Jokainen juhla on ainutlaatuinen, parhaimmillaan ikimuistoinen hetki, johon stressi ja kiire eivät kuulu. Tilaamalla pitopalvelun meiltä voitte nauttia tilaisuuteen valmistautumisesta ja itse juhlahetkestä täysin siemauksin. Me Ekbergillä hemmottelemme asiakkaita työksemme. Olivatpa kyseessä valmistujaiset tai muistojuhla, pienelle tai isolle vierasjoukolle, rennosti tai juhlavasti – me teemme jokaisesta tilaisuudesta erityisen.

Pitopalvelumme sisältö räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Osaava ja työhönsä intohimoisesti suhtautuva henkilöstömme valmistaa tarjoilut omassa keittiössämme alusta loppuun käsityönä ja hoitaa tarjoilut.

Catering yritystilaisuuksiin

Catering-palvelumme hoitaa kaikenlaiset kokoustarjoilut, esimerkiksi aamiaiset, lounaat, iltapäivän tarjottavat tai tarjoilut illanistujaisiin. Järjestämme tilaisuuksia sekä asiakkaan luona että omissa tiloissamme Bulevardilla. 

Lämmintä ruokaa toimitamme ainoastaan omaan juhlatilaamme Ekberg Extraan kahvilamme yläkerrassa, Bulevardi 9. Talon ulkopuolella tapahtuviin tilaisuuksiin toimitamme vain kylmiä ruokakokonaisuuksia (esim cocktailpaloja, ruokaisia salaatteja, piiraita, voileipäkakkuja sekä makeaa tarjoilua), maanantaista lauantaihin. Sunnuntaisin ja arkipyhinä Catering-palvelumme on suljettu.

Catering omissa tiloissamme Helsingin keskustassa

Haluaisitteko vuokrata cateringin lisäksi tilan perinteikkäässä, tunnelmallisessa ympäristössä? Ekberg Extra -juhlatilamme sijaitsee Bulevardi 9:n toisessa kerroksessa, ja soveltuu erinomaisesti sekä juhlien että yritystilaisuuksien järjestämiseen. Avaraan, valoisaan tilaan mahtuu noin 60 henkeä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme valmistaa ruoat toiveidenne mukaan ja hoitaa kaikki käytännön järjestelyt tilan koristelusta tarjoiluihin. Te voitte keskittyä nauttimaan hetkestä.

Kysykää lisää räätälöidystä pitopalvelustamme!

Haluaisitteko kuulla lisää? Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne ja tarjoamme ideoita. Ottakaa yhteyttä sähköpostitse: info@ekberg.fi tai puhelimitse: +358 9 6811 860, niin keskustellaan, kuinka voimme tehdä tilaisuudestanne ainutlaatuisen. Olette myös tervetullut paikan päälle keskustelemaan sekä tutustumaan juhlatilaamme ja tuotteisiimme!

Ottakaa yhteyttä

Copyright 2021 Ekberg 1852 Oy Ab
Kaikki oikeudet pidätetään | Tietosuojaseloste | Evästekäytäntö