Ekberg Catering -pitopalvelu | Helsinki - Teemme juhlasta juhlan

Ekberg Catering -pitopalvelu

Catering-palvelu helpottaa juhlien järjestäjän taakkaa. Ekberg Catering
-pitopalvelu huolehtii erilaisten yksityis- ja yritystilaisuuksien kuten perhejuhlien, illallisten, yhtiökokousten ja lehdistötilaisuuksien tarjoiluista vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Palvelumme räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Kun haluatte nauttia juhlastanne kiireettömästi ja ilman huolia käytännön järjestelyistä, kannattaa tilata pitopalvelu. Helsinki, Espoo, Vantaa ja lähialueet ovat ydinaluettamme, mutta järjestämme tilaisuuksia myös muualla Suomessa.

Ekberg Pitopalvelu

Ekberg Extra Kokouspaketit 2020

Pitopalvelu antaa tilaa nauttia juhlasta

Jokainen juhla on ainutlaatuinen, parhaimmillaan ikimuistoinen hetki, johon stressi ja kiire eivät kuulu. Tilaamalla pitopalvelun meiltä voitte nauttia tilaisuuteen valmistautumisesta ja itse juhlahetkestä täysin siemauksin. Me Ekbergillä hemmottelemme asiakkaita työksemme. Olivatpa kyseessä häät tai valmistujaiset, pienelle tai isolle vierasjoukolle, rennosti tai juhlavasti – me teemme jokaisesta tilaisuudesta erityisen.

Pitopalvelumme sisältö räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Voitte tilata esimerkiksi vain hääkakun tai koko häiden järjestelyt ruokineen ja juhlatiloineen. Osaava ja työhönsä intohimoisesti suhtautuva henkilöstömme valmistaa tarjoilut omassa keittiössämme alusta loppuun käsityönä, koristelee juhlatilan toiveidenne mukaan ja hoitaa tarjoilut.

Täyden palvelun catering

Suunnittelemme halutessanne myös tilaisuuden ohjelman ja hankimme esiintyjät ja valo- tai videokuvaajan ikuistamaan tilaisuuden. Voimme järjestää juhlapaikalle lapsenvahtipalvelun perheen pienimpiä viihdyttämään, turvallisuushenkilökuntaa tai vaikkapa koirien ulkoiluttajan. Teemme kaikkemme luodaksemme puitteet unohtumattomalle juhlalle, josta te voitte kaikessa rauhassa ja rennosti nauttia.

Catering yritystilaisuuksiin

Catering-palvelumme hoitaa kaikenlaiset kokoustarjoilut, esimerkiksi aamiaiset, lounaat, iltapäivän tarjottavat tai tarjoilut illanistujaisiin. Voitte tilata meiltä kokonaisvaltaiset järjestelyt. Ekberg Catering toimittaa tarjottavat, astiat, pöydät, liinat, henkilökunnan – koko paketin. Järjestämme tilaisuuksia sekä asiakkaan luona että omissa tiloissamme Bulevardilla.

Catering omissa tiloissamme Helsingin keskustassa

Haluaisitteko vuokrata cateringin lisäksi tilan perinteikkäässä, tunnelmallisessa ympäristössä? Ekberg Extra -juhlatilamme sijaitsee Bulevardi 9:n toisessa kerroksessa, ja soveltuu erinomaisesti sekä juhlien että yritystilaisuuksien järjestämiseen. Avaraan, valoisaan tilaan mahtuu noin 60 henkeä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme valmistaa ruoat toiveidenne mukaan ja hoitaa kaikki käytännön järjestelyt tilan koristelusta tarjoiluihin. Te voitte keskittyä nauttimaan hetkestä.

Kysykää lisää räätälöidystä pitopalvelustamme!

Haluaisitteko kuulla lisää? Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne ja tarjoamme ideoita. Ottakaa yhteyttä sähköpostitse: catering@ekberg.fi tai puhelimitse: +358 9 6811 860, niin keskustellaan, kuinka voimme luoda teidän tilaisuudestanne ainutlaatuisen. Olette myös tervetullut paikan päälle keskustelemaan sekä tutustumaan juhlatilaamme ja tuotteisiimme!

Ottakaa yhteyttä

Copyright 2020 Ekberg 1852 Oy Ab
Kaikki oikeudet pidätetään | Tietosuojaseloste | Evästekäytäntö