Näyttävä juhlatila - Ekberg Extra | Bulevardi 9, Helsinki

Juhlatila Helsingin parhaalla paikalla

Haluaisitteko järjestää juhlat upeassa juhlatilassa, Helsingin parhaalla paikalla? Bulevardi 9:ssä, Ekbergin kahvilan yläkerrassa, sijaitsee tunnelmallinen Ekberg Extra -juhlatila. Helsinki ja sen perinteet ovat vahvasti läsnä tässä 100-vuotiaassa rakennuksessa. Ekberg Extra -juhlatila luo viihtyisät puitteet monenlaisille juhlille ja tapahtumille. Avaraan, valoisaan tilaan mahtuu noin 60 henkilöä, ja se on muunneltavissa moniin tarkoituksiin perhejuhlista yhtiökokouksiin. Parkettilattia, kauniit kakluunit ja Bulevardille antavat suuret ikkunat tekevät tilasta arvokkaan ja juhlallisen.

Kun pidätte tilaisuutenne Ekberg Extra -juhlatilassa, voitte valmistautua juhlaan täysin ilman huolta järjestelyistä. Me huolehdimme puolestanne kaikista käytännön asioista viimeistä jälkiruokalusikkaa myöten. Te voitte keskittyä nauttimaan hetkestä.

Pyydä tarjous

360°-kuva tilasta

Juhlatila toiveidenne mukaan 

Ekberg Extra -juhlatilassa järjestettävät tilaisuudet räätälöidään aina vastaamaan asiakkaan tarpeita. Keskustelemme kanssanne etukäteen ja kalustamme, katamme ja koristelemme juhlatilan toiveidenne mukaan. Juhlatila muuntuu moneen erilaiseen käyttöön, ja käytössänne on myös tekniikkaa, kuten äänen- ja videontoistolaitteistot sekä osaavaa henkilökuntaa huolehtimassa vieraidenne viihtyvyydestä.

Otto-kabinetti

Ekberg Extra -tilan yhteydessä sijaitseva pienempi, 12 hengen Otto-kabinetti luo arvokkaat puitteet esimerkiksi hallituksen kokouksen pitämiseen. Tilan varusteluun kuuluu kaikki tarvittava AV-tekniikka. Osaava henkilökuntamme valmistaa ja tarjoilee toiveidenne mukaiset tarjoilut tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Pyydä tarjous

360-kuva Otto-kabinetista

Juhlanne näköiset, maistuvat tarjoilut

Ruoka ja muut tarjoilut ovat luonnollisesti tärkeä osa juhlaa. Me suunnittelemme, valmistamme ja tarjoilemme toiveidenne mukaisen, herkullisen juhlamenun. Maistuvat juhlatarjoilut syntyvät käsityönä omassa keittiössämme, ja tarjoilun sujuvuudesta huolehtii ammattitaitoinen henkilökuntamme.

Tarjouspyyntö

Onko teillä kysymyksiä juhlatilan vuokraamisesta? Haluaisitteko pyytää tarjouksen Ekberg Extra -juhlatilasta? Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne ja tarjoamme ideoita onnistuneen tilaisuuden järjestämiseksi.

Quote form
 
* Pakollinen kenttä

Copyright 2020 Ekberg 1852 Oy Ab
Kaikki oikeudet pidätetään | Tietosuojaseloste | Evästekäytäntö