Hääkakut

Ekbergin hääkakut    

Hääkakku on unohtumattoman hääjuhlan kruunu, ja sen leikkaaminen tärkeä traditio. Konditoriapäällikkömme suunnittelee hääkakut asiakkaan toiveiden mukaan. Erilaisia makuvaihtoehtoja on lukemattomia, ja koristelussa vain mielikuvitus on rajana. Valmistamme kaikenlaiset hääkakut perinteisistä kakuista amerikkalaistyyppisiin kerroskakkuihin käsityönä omassa leipomossamme. Tilasittepa pelkän hääkakun tai koko hääpaketin, me haluamme olla tekemässä tärkeästä päivästänne ikimuistoisen.

Millainen on unelmienne hääkakku?

Millainen on teidän unelmienne hääkakku? Me valmistamme juuri teidän toiveidenne mukaisen kakun. Voitte valita jonkin valikoimassamme olevista kakuista tai päättää maun, muodon ja koristelun itse. Me haluamme auttaa teitä juuri sen oikean hääkakun suunnittelemisessa. Kakun voi myös korvata esimerkiksi kuppikakuilla, hääleivoksilla tai hääkrokaanilla.

Valmistamme hääkakun koristeita mm. sokerista, marsipaanista sekä suklaasta. Myymme myös valmiita hääkakun koristeita myymälässämme.

Kuinka paljon hääkakut maksavat?

Kaunis ja herkullinen hääkakku on hääparin ohella yksi juhlien keskipisteistä, johon kannattaa panostaa. Onnistunut hääkakku varmistaa kirjaimellisesti, että  vieraille jää juhlasta hyvä maku suuhun. Hääkakun hinta muodostuu kakun koosta, muodosta sekä valituista täytteistä ja koristelusta. Konditoriapäällikkömme antaa teille kustannusarvion hääkakusta, kun koko, täytteet ja muoto on päätetty.

Toimitamme halutessanne hääkakun suoraan juhlapaikalle, jolloin teidän ei tarvitse huolehtia kuljetuksista ja aikatauluista. Palveluumme voi toiveistanne riippuen sisältyä esimerkiksi tarjoiluastiat, koristeet sekä itse hääkakku. Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu on ydinaluettamme, mutta sopimuksesta toimitamme hääkakut myös muualle Suomeen.


Tervetuloa keskustelemaan hääkakuista!

Oletko jo löytänyt unelmiesi hääkakun tai haluaisitteko kuulla ideoita häätarjoilun jälkiruuasta? Oletteko kenties nähnyt lehdessä tai internetissä kakun, jollaisen haluaisitte? Keskustelemme mielellämme hääkakuista ja vastaamme kysymyksiinne. Ottakaa yhteyttä sähköpostitse catering@ekberg.fi tai puhelimitse: +358 9 6811 860.

Ottakaa yhteyttä


Nykyaikainen hääkakkuperinne on muotoutunut monista eri traditioista. Antiikin Roomassa hääjuhlissa murrettiin leipää morsiamen pään päällä tuottamaan hyvää onnea. Keskiajalla Englannissa kasattiin häävieraiden lahjaksi tuomia kakkusia mahdollisimman korkeaksi pinoksi, jonka yli morsiamen ja sulhasen tuli suudella. Onnistunut suudelma merkitsi onnellista liittoa. Kerrotaan, että tästä kakun yli suutelemisesta on saanut alkunsa myös nykyiset, suutelevaa hääparia esittävät kakunkoristeet. Nykyaikaisia, kuorrutettuja kakkuja alettiin valmistaa 1800-luvun lopun Englannissa. Häiden ja vierasmäärien kasvaessa kakkuihin lisättiin kerroksia, lopputuloksena kaikkien tuntema kerroskakku.

Copyright 2021 Ekberg 1852 Oy Ab
Kaikki oikeudet pidätetään | Tietosuojaseloste | Evästekäytäntö