Häämenu

Häämenu ja häätarjoilut Ekbergiltä  

Häämenu on keskeinen osa onnistunutta hääjuhlaa. Hyvä hääruoka kruunaa juhlan ja jättää vieraille hyvän olon ja mielen. Asiakkaiden hemmottelu on meidän erikoisalaamme. Kun tilaatte häätarjoilut meiltä, voitte valmistautua juhlaan levollisin mielin tietoisina siitä, että häämenu vastaa toiveitanne. Halutessanne toimitamme tilaisuuteen myös astiat sekä hoidamme tarjoilun.

Häämenu toiveidenne mukaan

Millainen on unelmienne häämenu? Kahvia ja kakkua vai monen ruokalajin illallinen? Buffet vai pöytiintarjoilu? Me suunnittelemme ja valmistamme häätarjoilut toiveidenne mukaan ja valmistamme kaiken alusta loppuun itse, käsityönä parhaista raaka-aineista.  Tarjoamme myös valmiita, hyväksi koettuja menukokonaisuuksia valintaanne helpottamaan. Meille on tärkeää, että sekä ruoka että hääkakku ovat hääparin “näköiset” ja luonteva osa juhlakokonaisuutta. Halusittepa pelkän kakun tai monen ruokalajin illallisen, me haluamme auttaa tekemään juhlastanne ikimuistoisen.

Häämenun suunnittelussa huomioimme myös pienet vieraat ja erityisruokavaliota noudattavat. Suunnittelemme halutessanne lapsille oman menun. Hääbuffet katetaan tarjolle erityisruokavaliot huomioiden. Halutessanne suunnittelemme valmiiksi myös menukokonaisuuteen sopivat alkumaljat, viinit ja muut juomatarjoilut tai autamme niiden valinnassa. Varsinaisen häätarjoilun lisäksi vieraille voidaan tarjota myöhemmin myös iltapalaa.

Jälkiruoka kruunaa juhlavan häämenun

Häämenun odotettu loppuhuipennus on tietysti jälkiruoka eli hääkakku. Me leivomme kaiken kokoisia ja mallisia hääkakkuja. Makuvaihtoehtoja on lukemattomasti, ja keskustelemmekin aina asiakkaan kanssa hänen toiveistaan maun, koon, muodon ja koristeluiden suhteen. Kakun lisäksi voi tarjolla olla esimerkiksi makeisia, pikkuleipiä ja leivonnaisia.


Kysykää lisää häätarjoiluista

Onko teillä kysymyksiä häiden tarjoiluista? Vastaamme mielellämme kysymyksiinne ja tarjoamme ideoita upeaan häämenuun. Ottakaa yhteyttä sähköpostitse: catering@ekberg.fi tai puhelimitse: +358 9 6811 860. Suunnitellaan yhdessä häämenu, joka sopii täydellisesti juhlaanne!

Ottakaa yhteyttä

Copyright 2021 Ekberg 1852 Oy Ab
Kaikki oikeudet pidätetään | Tietosuojaseloste | Evästekäytäntö