Hääpaikka

Millainen on unelmienne hääpaikka?

Millainen on teidän unelmienne hääpaikka? Haaveiletteko ulkoilmajuhlista meren tai järven rannalla, merellisistä häistä saaristossa, kartanohäistä perinteikkäässä ympäristössä vai ovatko kaupunkihäät enemmän teidän tyyliänne? Autamme mielellämme teitä järjestämään unelmienne häät, missä ikinä niitä vietättekin.

Me huolehdimme ruoista ja tarjoiluista, hääpaikan koristelusta ja kalustamisesta sekä ohjelmasta. Tarjoamme apua myös kaikissa muissa käytännön järjestelyissä. Voimme esimerkiksi järjestää lastenhoitajan, koirien ulkoiluttajan sekä turvallisuushenkilökuntaa juhliin.

Tarjoamme hääpaikaksi myös Bulevardilla sijaitsevaa Ekberg Extra -juhlatilaa, joka on arvokas ja elegantti hääpaikka Helsingin keskustassa. Ottakaa yhteyttä ja kertokaa, missä ja miten haluaisitte häitänne viettää. Me autamme teitä toteuttamaan unelmanne!

Hääpaikka ja tarjoilut toiveidenne mukaan

Jokaiset häät ovat ainutlaatuiset, ja siksi räätälöimme juhlajärjestelyt vastaamaan asiakkaan tarpeita ja toiveita. Keskustelemme toiveistanne ja tarjoamme myös uusia ideoita unohtumattomien häiden järjestämiseksi.

Palveluun voi kuulua esimerkiksi häätarjoilut ruokineen ja hääkakkuineen, astiat ja ruokailuvälineet sekä työlleen omistautunut henkilökunta, joka pitää huolen juhlien sujuvasta kulusta ja hääruokien tarjoilusta.

Valmistamme kaikki tarjoilut alusta loppuun itse omassa keittiössämme. Käytämme ruokien valmistukseen vain parhaita raaka-aineita ja teemme kaiken käsityönä.

Hääpaikka keskellä Helsinkiä

Haluatteko viettää ikimuistoiset kaupunkihäät Helsingin keskustassa? Ekberg Extra -juhlatila Bulevardilla on hääpaikka, joka hakee vertaistaan niin sijainniltaan kuin puitteiltaankin. Vuonna 1915 rakennetussa kauniissa “pariisilaistalossa”, Ekberg Cafén yläkerrassa sijaitseva avara ja valoisa Ekberg Extra -juhlatila on traditiota huokuva hääpaikka. Helsinki ja sen perinteet ovat vahvasti läsnä tilassa. Parkettilattiat ja alkuperäiset kakluunit luovat arvokasta tunnelmaa, ja suuret ikkunat antavat luonnonvalon tulvia sisään Bulevardilta. Tilaan mahtuu noin 50 henkilöä häitä viettämään.

Moni Helsingin suosituista vihkikirkoista sijaitsee kävelymatkan päässä hääpaikastamme, ja maistraattikin löytyy saman kadun varrelta. Vihkiminen on mahdollista suorittaa myös juhlatilassa. Paikalle on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä. Bulevardilla ja sen läheisyydessä sijaitsee myös useita hyvätasoisia hotelleja, joihin kauempaa saapuneet vieraat voivat majoittua.

Kalustamme ja koristelemme tilan toiveidenne mukaan. Hääpaikassa on käytössänne modernia tekniikkaa, kuten äänentoistolaitteisto ja videotykki. Tarvittaessa huolehdimme myös muun laitteiston vuokrauksesta. Kun valitsette hääpaikaksi Ekberg Extra -juhlatilan, voitte hyvillä mielin ottaa vapaata järjestelyistä, me hoidamme kaiken puolestanne. Te voitte keskittyä viettämään ikimuistoisia hetkiä rakkaiden ihmisten seurassa.

Hääpaikka kannattaa varata ajoissa

Hääpaikan valinnassa kannattaa olla ajoissa liikenteessä varsinkin, jos häät pidetään suosituimpaan hääaikaan keski- tai loppukesästä. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne. Olette myös tervetullut paikan päälle tutustumaan juhlatilaamme ja keskustelemaan järjestelyistä. Ottakaa yhteyttä sähköpostitse: catering@ekberg.fi tai puhelimitse: +358 9 6811 860, niin keskustellaan, kuinka voimme auttaa teitä järjestämään häät, joita muistellaan lämmöllä vielä keinutuolissakin.

Ottakaa yhteyttä

Copyright 2021 Ekberg 1852 Oy Ab
Kaikki oikeudet pidätetään | Tietosuojaseloste | Evästekäytäntö