Juhlapalvelu

Juhlapalvelu tarjoaa vapaata järjestelyistä  

Juhlapalvelu antaa teille vapaata juhlien järjestelyistä – voitte valmistautua juhlaan rennosti, ilman huolia käytännön asioista. Ekbergin juhlapalvelu on järjestänyt erilaisia yksityis- ja yritystilaisuuksia jo yli kaksikymmentä vuotta. Me haluamme auttaa teitä järjestämään juhlat, jotka säilyvät teidän ja vieraidenne muistoissa pitkään.

Juhlapalvelumme auttaa teitä järjestämään onnistuneet juhlat, olipa kyseessä ristiäiset, rippijuhlat, muistotilaisuus tai syntymäpäivät. Järjestämme kaikenkokoisia juhlia sekä asiakkaan luona että omassa juhlatilassamme Bulevardi 9:ssä.

Juhlapalvelu toiveidenne mukaan

Juhlien suunnittelu aloitetaan aina keskustelemalla teidän toiveistanne ja ideoistanne juhlien suhteen. Millaisista juhlista on kyse? Miten voimme olla teille avuksi? Voimmeko tarjota teille täyden palvelun astioineen ja tarjoilijoineen vai tarvitsetteko ainoastaan ruokatarjoilut? Pidetäänkö juhlat omassa juhlapaikassanne vai haluatteko varata Bulevardilla sijaitsevan juhlatilamme?

Juhlapalvelumme suunnittelee toiveidenne perusteella juhlamenun, joka voi olla mitä tahansa kahvitarjoilusta monen ruokalajin illalliseen. Kokenut henkilökuntamme valmistaa kaikki ruoat ja leivonnaiset alusta loppuun asti itse, omassa keittiössämme. Parhaat raaka-aineet ja perinteitä kunnioittava käsityö ovat meille kunnia-asia. 

Ekberg Catering toimittaa lämmintä ruokaa ainoastaan omaan juhlatilaamme Ekberg Extraan kahvilamme yläkerrassa, Bulevardi 9. Talon ulkopuolella tapahtuviin tilaisuuksiin toimitamme vain kylmiä ruokakokonaisuuksia (esim cocktailpaloja, ruokaisia salaatteja, piiraita, voileipäkakkuja sekä makeaa tarjoilua), maanantaista lauantaihin. Sunnuntaisin ja arkipyhinä Catering-palvelumme on suljettu.

Juhlat Helsingin keskustassa

Jos haluatte järjestää juhlat vailla minkäänlaista huolta käytännön järjestelyistä, suosittelemme Ekberg Extra -juhlatilan vuokraamista. Tunnelmallisella Bulevardilla, Ekbergin yläkerrassa sijaitseva juhlatila sopii erinomaisesti monenlaisten juhlien järjestämiseen. Ekberg Extrassa tarjoilemme myös lämpimiä ruokakokonaisuuksia noutopöydästä.

Avarassa tilassa on parkettilattiat, kakluuneja ja suuret, Bulevardille antavat ikkunat. Juhlatilaan mahtuu maksimissaan 60 henkilöä, ja tila on helposti muunneltavissa moniin erilaisiin tilaisuuksiin. Palveluun kuuluu tilan lisäksi astiat, tekniikkaa, esimerkiksi äänentoistolaitteisto ja videotykki sekä tarjoiluhenkilökuntaa.

Kysykää lisää juhlapalvelustamme

Onko teillä kysymyksiä juhlien järjestämisestä? Me vastaamme mielellämme kysymyksiinne ja kerromme, kuinka voimme auttaa teitä järjestämään unohtumattoman tilaisuuden. Ottakaa yhteyttä sähköpostitse: info@ekberg.fi, puhelimitse: +358 9 6811 860 tai tulkaa käymään paikan päälle, niin suunnitellaan yhdessä unelmienne juhlat!

Ottakaa yhteyttä

Copyright 2021 Ekberg 1852 Oy Ab
Kaikki oikeudet pidätetään | Tietosuojaseloste | Evästekäytäntö