Juhlakakut

Juhlakakku kruunaa juhlan  

Syntymäpäiväkakku, ristiäiskakku, rippijuhlakakku, hääkakku… Upea ja herkullinen juhlakakku on monien juhlien tärkein ja näyttävin ruokalaji, jota ihastellaan jo ennen kuin sitä päästään maistamaan. Meillä on pitkät perinteet juhlakakkujen valmistamisesta monenlaisiin tilaisuuksiin.

Valmistamme juhlakakut tilaustyönä teidän toiveidenne mukaan. Käytämme kakkujen leipomiseen aitoja raaka-aineita ja teemme kaiken alusta loppuun itse, omassa leipomossamme Bulevardilla. Lopputuloksena on aina teidän tärkeän päivänne arvoinen, herkullinen ja kaunis kakku.

Valmis vai räätälöity juhlakakku?

Kakkuvalikoimassamme on runsaasti erilaisia, toinen toistaan herkullisempia kakkuja. Valmistamme myös tilaustyönä räätälöityjä kakkuja. Maku- ja muotovaihtoehtoja on rajattomasti, ja koristelussa vain mielikuvitus on rajana. Perinteisten kakkukoristeiden lisäksi voimme esimerkiksi tulostaa kuvan tai yrityksen logon kakkuun. Olipa kyseessä pieni täytekakku tai monikerroksinen hääkakku, me haluamme auttaa teitä valitsemaan kakun, joka sopii täydellisesti juhlaanne.

Kuinka suuri juhlakakku ja mitä se maksaa?

Kakun koon arviointiin vaikuttaa juhlavieraiden määrä sekä muiden tarjoilujen runsaus. Mikäli kyseessä on kahvitilaisuus ja kakku on ainoa ruokalaji, sitä tulee olla enemmän kuin illallistilaisuudessa. Kakkua sen verran, ettei se pääse loppumaan kesken. Kokenut henkilökuntamme arvioi yhdessä teidän kanssanne, minkä kokoinen kakku juhlaanne sopii.

Kakun hintaan vaikuttavat koon lisäksi täytteet, muoto ja koristelu. Kun koko, muoto ja täytteet on päätetty, konditoriapäällikkömme antaa teille hinta-arvion.

Kakku suoraan juhlapaikalle

Juhlapäivänne sujuu mukavimmin, kun toimitamme kakun suoraan valitsemaanne juhlapaikkaan. Teidän ei tarvitse juhlaan valmistautuessa huolehtia kuljetuksista ja siihen liittyvistä aikatauluista. Palveluumme voi sisältyä esimerkiksi tarjoiluastiasto, koristeet sekä itse kakku. Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu on ydinaluettamme, mutta sopimuksesta toimitamme juhlakakut myös muualle Suomeen.

Kysykää lisää juhlakakuista!

Onko teillä kysymyksiä juhlakakuista? Haluaisitteko kuulla leipomoammattilaisen ideoita onnistuneen kakun valinnasta? Ottakaa yhteyttä sähköpostitse catering@ekberg.fi tai puhelimitse: +358 9 6811 860. Me olemme mielellämme avuksi!

Ottakaa yhteyttä

Copyright 2021 Ekberg 1852 Oy Ab
Kaikki oikeudet pidätetään | Tietosuojaseloste | Evästekäytäntö