Yritystapahtumat

Yritystapahtumat kokemuksella ja ammattitaidolla  

Viekö yrityksenne tilaisuuksien järjestäminen liikaa aikaa? Entä, jos voisitte järjestää yritystapahtumat helposti, ilman minkäänlaista huolta käytännön järjestelyistä? Kun annatte yrityksenne tilaisuuksien järjestelyt meidän hoidettavaksemme, säästätte aikaa ja voitte keskittyä omaan työhönne.

Yritystilaisuuden järjestelyiden ulkoistaminen kannattaa

Meillä on pitkä kokemus erilaisten yritystilaisuuksien järjestämisestä. Olipa kyseessä asiakastilaisuus, edustustilaisuus, lanseeraus, yritysjuhla tai henkilöstötapahtuma, me huolehdimme siitä, että tapahtuman järjestelyt ja tarjoilut toimivat ensiluokkaisesti. Hoidamme myös kokoustarjoilut, kuten aamiaiset, lounasruoat, iltapäivän tarjottavat ja tarjoilut illanistujaisiin.

Valmistamme kaikki tarjoilut omassa keittiössämme Bulevardilla, ja toimitamme ne haluamaanne osoitteeseen. Herkulliset maut syntyvät ammattitaidon, käsityön ja aitojen raaka-aineiden yhdistelmänä. Me haluamme auttaa tekemään tilaisuudestanne onnistuneen.

Ekberg Catering toimittaa lämmintä ruokaa ainoastaan omaan juhlatilaamme Ekberg Extraan kahvilamme yläkerrassa, Bulevardi 9. Talon ulkopuolella tapahtuviin tilaisuuksiin toimitamme vain kylmiä ruokakokonaisuuksia (esim cocktailpaloja, ruokaisia salaatteja, piiraita, voileipäkakkuja sekä makeaa tarjoilua), maanantaista lauantaihin. Sunnuntaisin ja arkipyhinä Catering-palvelumme on suljettu.

Räätälöidyt yritystapahtumat

Palvelumme sisältö räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan, ja se voi sisältää esimerkiksi vain palaverikahvit tai kokonaisen tapahtuman järjestelyt tiloineen, tarjoiluineen, astioineen ja henkilökuntineen.

Järjestämme yritystapahtumia sekä asiakkaan omissa tiloissa että Helsingin keskustassa, Bulevardi 9:n toisessa kerroksessa sijaitsevassa Ekberg Extra -juhlatilassamme. Tilaan mahtuu noin 60 henkilöä ja se soveltuu monenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Avara, arvokas tila on muunneltavissa tilaisuuden mukaan ja käytössänne on modernia tekniikkaa, kuten äänentoisto- ja videolaitteistot.

Ottakaa yhteyttä!  

Oletteko suunnittelemassa yritystilaisuutta? Kysykää meiltä tarjous! Ottakaa yhteyttä sähköpostitse: info@ekberg.fi tai puhelimitse: +358 9 6811 860.

Ottakaa yhteyttä

Copyright 2021 Ekberg 1852 Oy Ab
Kaikki oikeudet pidätetään | Tietosuojaseloste | Evästekäytäntö