Ekberg kokoustilat ja kokoustarjoilut | Bulevardi 9, Helsinki

Main content

Arvoisa asiakas,

Kesäkaudella 24.6 – 9.8.2019 palvelemme seuraavasti:

Ekberg CaféEkberg Myymälä
MA - PEklo 8.00 – 19.00
klo 8.00 – 18.00
LAklo 9.00 - 17.00klo 9.00 - 16.00
SUklo 9.00 - 17.00suljettu

24.6. - 9.8. välisenä aikana tarjoamme keittolounaan kahvilassamme alennettuun hintaan 10,90 €.

Toivotamme oikein hyvää kesää!

Sulje ilmoitus

Näytä ilmoitus

Kokoustilat tarjoiluineen Helsingin keskustassa   

Haluaisitteko järjestää seuraavan tärkeän kokouksenne edustavissa puitteissa, aivan Helsingin keskustassa? Ekbergin kahvilan yläkerrassa sijaitseva Ekberg Extra -kokoustilamme tarjoaa yrityksenne arvolle sopivat kokoustilat. Helsinki ja sen historia ovat huoneistossa vahvasti läsnä ja tekevät tästä 100-vuotiaassa rakennuksessa sijaitsevasta tilasta erityisen.

Meiltä saatte myös laadukkaat ja maistuvat kokoustarjoilut ja ystävällisen henkilökunnan huolehtimaan järjestelyjen sujumisesta ja tarjoilusta.

Kokoustilat parhaalla paikalla, keskellä Helsinkiä

Ekberg Extra -kokoustilamme sijaitsee Bulevardi 9:ssä, Helsingin keskustassa. Valoisaan ja avaraan tilaan mahtuu noin 60 henkilöä. Tila on helposti muunneltavissa, ja se tarjoaa hyvät fasiliteetit niin tavallisten palaverien kuin vuosikokousten tai lehdistötilaisuuksienkin pitämiseen.

Kokoustilan vuokraan sisältyy kaikki tarvittava kokoustekniikka äänentoistolaitteineen ja videotykkeineen. Kokoukseen osallistujien käytössä on nopea langaton internet. Täytämme mielellämme myös erityistoiveenne tekniikan ja muiden järjestelyiden suhteen.

Maistuvat kokoustarjoilut omasta keittiöstämme

Kaikessa toiminnassamme yhdistyvät pitkät perinteemme ja tinkimätön ammattitaito. Valmistamme kaikki kokoustarjoilut käsityönä omassa keittiössämme, olipa kyseessä kokouskahvit tai kokonainen illallinen. Voitte tilata meiltä esimerkiksi aamiaispaketin, lämmintä lounasruokaa tai kevyitä ja ruokaisia salaatteja, pientä suolaista iltapäiväkahveille, hedelmälajitelmia tai kunnon leivoskahvit.


Käytämme vain parhaita, aitoja raaka-aineita. Toimitamme kokoustarjoilut asiakkaan haluamaan osoitteeseen tai tarjoilemme ne kokoustilassamme Bulevardilla.

Avaimet onnistuneeseen kokoukseen

Pyytäkää tarjous kokoustilasta ja -tarjoiluista. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne ja tarjoamme ideoita onnistuneen kokouksen järjestämiseen. Ottakaa yhteyttä sähköpostitse: catering@ekberg.fi tai puhelimitse:
+358 9 6811 860. Tervetuloa tutustumaan tiloihimme ja tuotteisiimme, onnistunut kokous on vain yhteydenoton päässä!

Ottakaa yhteyttä

Copyright 2019 Ekberg 1852 Oy Ab
Kaikki oikeudet pidätetään | Tietosuojaseloste | Evästekäytäntö