Ekberg Catering i Helsingfors | Festmaten som gör festen

Ekberg Catering -festservicen

Catering underlättar bördan för den som skall ställa till fest. Ekberg Catering festservicen i Helsingfors erbjuder traktering för en mängd olika privata och allmänna evenemang som släktträffar, middagar, företagsmöten och presskonferenser. Vi har gedigen kompetens och erfarenhet. Våra tjänster är alltid skräddarsydda enligt kundens önskemål och behov.

När du vill njuta av festen utan brådska och utan att behöva ta hänsyn till de praktiska arrangemangen, bör du beställa en catering service. Vi verkar främst i huvudstadsregionen, men vi kan också anordna evenemang på andra håll i landet.

Catering gör det möjligt att njuta av firandet

Varje fest är unik, i bästa fall ett minnesvärt ögonblick där stress och brådska inte hör hemma. Genom att beställa mat catering från oss, kan du njuta av händelsen och förberedelserna inför firandet till fullo. Vår uppgift är att skämma bort Ekbergs kunder. Oavsett om det är ett bröllop eller en examen, ett litet eller ett stort antal gäster, en avslappnad eller festlig tillställning - vi gör varje händelse speciell.

Festservicen skräddarsys alltid enligt kundens önskemål. Du kan beställa endast bröllopstårtan eller hela bröllopsarrangemanget med mat och festlokal. Vår kunniga personal är stolt över sitt arbete och tillreder maten från början till slut i vårt kök, dekorerar festlokalen enligt dina önskemål och tar hand om serveringen.

Catering med all service

Vi planerar också, om så önskas, program och bokar artister och ljus eller ordnar med fotograf för att föreviga händelsen. Vi kan också ordna barnvakt för att underhålla de yngre besökarna, säkerhetspersonal eller till och med någon som rastar hunden. Vi gör allt för att skapa en oförglömlig fest där du kan koppla av i lugn och ro och njuta.

Catering till företagstillställningar

CVår cateringtjänst ordnar alla slag av traktering, tex frukost, lunch, eftermiddagsbjudning eller något till kvällssitsen. Hos oss kan du beställa allt som behövs. Ekberg Catering levererar mat, kärl, bord, dukar, personal – hela paketet. Vi ordnar tillställningar både hos kunden och hos oss på Bulevarden.

Catering i våra utrymmen på Bulevarden

Om du förutom catering också söker ett utrymme för din tillställning föreslår vi det trivsamma Ekberg Extra. Det finns på Bulevarden 9 i andra våningen och lämpar sig utmärkt för såväl fester som företagstillställningar. Den ljusa och öppna salen rymmer ca 60 personer.Vår yrkeskunniga personal tillreder maten enligt era önskemål och sköter allt det praktiska från dekorering till traktering. Ni kan koncentrera er på att njuta av stunden.

Fråga efter vår skräddarsydda catering!

Önskar ni höra mera? Vi svarar gärna på era frågor och ger förslag. Tag kontakt per e-post: catering@ekberg.fi eller per telefon: +358 9 6811 860, så kan vi diskutera hur vi kan göra er tillställning till något speciellt. Ni är också välkommen att komma på platsen för att bekanta er med utrymmet och våra produkter!

Kontakta oss

Copyright 2019 Ekberg 1852 Oy Ab
Alla rättigheter förbehålls | Sekretessmeddelande (FIN) | Cookie Policy