Lokal för bröllop i Helsingfors | Ekbergs Bröllopslokal
Main content

Bästa kund,

Under sommaren (24.6 – 9.8.2019) har vi följande öppethållningstider:

Ekberg CaféEkberg Butik
MÅ - FRkl 8.00 – 19.00
kl 8.00 – 18.00
kl 9.00 - 17.009.00 - 16.00
kl 9.00 - 17.00stängt

Från 24.6. till 9.8. serverar vi sopplunch buffet för 10,90 €.

Vi önskar er en trevlig sommar!

Stäng notis

Visa notis

Var drömmer ni om att fira ert bröllop?

Var drömmer ni om att fira ert bröllop? Drömmer ni om ett bröllop i det fria vid havet eller vid en sjö, ett bröllop ute i skärgården, ett herrgårdsbröllop i traditionell stil eller är bröllop mitt i staden mera er stil? Vi hjälper er gärna att ordna era drömmars bröllop varän ni önskar fira det.

Vi ordnar mat och servering, dekoration och möblering av festplatsen samt program. Vi erbjuder hjälp också med allt annat tex barnvakt, nån som rastar hunden eller ordningsvakt till festen. Festlokalen Ekberg Extra kan också användas för ert bröllop. Det är en elegant sal i centrum av Helsingfors.

Tag kontakt och tala om för oss hur ni önskar fira ert bröllop. Vi kan hjälpa er att göra drömmen sann!

Festlokal och traktering enligt era önskemål

Varje bröllop är unikt och därför skräddarsyr vi arrangemangen så att de följer kundens behov och önskemål. Vi vill gärna höra era planer men ger er också nya ideer om hur ni kan förverkliga ert oförglömliga bröllop. I servicen kan ingå mat och bröllopstårta, kärl och en hängiven personal som ser till att allt löper och tar hand om serveringen. Vi tillreder all mat i vårt eget kök från början till slut. Vi använder de bästa råvarorna och gör allt för hand.

Festplats i centrum av Helsingfors

Önskar ni fira ett oförglömligt bröllop i centrum av Helsingfors? Ekberg Extra lokalen vid Bulevarden är unik både vad läget och inredningen beträffar. I det vackra ”parisiska” huset byggt år 1915 finns det öppna och ljusa Ekberg Extra ovanför caféet. Helsingfors och dess traditioner är starkt närvarande i salen. Parkettgolven och de ursprungliga kakelugnarna skapar en värdig stämning och de stora fönstren låter ljuset strömma in från Bulevarden. Det ryms ca 50 bröllopsgäster i salen.

Många av Helsingfors populära vigselkyrkor befinner sig på promenad avstånd från platsen, och magistraten finns på samma gata. Det är också möjligt att förrätta vigseln i festlokalen. Det är lätt att nå Ekberg Extra med allmänna fortskaffningsmedel. Det finns många högklassiga hotell på Bulevarden och i dess närhet som långväga gäster kan ta in på. Vi möblerar och dekorerar salen enligt era önskemål.

I festsalen finns modern teknik som ljudteknik och videoprojektor. Vi kan också hyra in extra utrustning. Om ni väljer Ekberg Extra som plats för ert bröllop kan ni lugnt ta ledigt från arrangemangen, vi ordnar allt för er. Ni kan koncentrera er på att tillbringa en oförglömlig dag tillsammans med era närmaste.

Vill ni fira ett oförglömligt stadsbröllop i centrum av Helsingfors?

Ekberg Extra vid Bulevarden är en festsal som är unik både vad läge och utseende beträffar. Det lönar sig att boka platsen för bröllopet i tid. Man bör vara ute i god tid särskilt om bröllopet planeras till sommaren. Vi svarar gärna på era frågor. Ni är också välkommen att komma på platsen för att bekanta er med salen och diskutera förberedelserna. Tag kontakt per e-mal: catering@ekberg.fi eller per telefon: +358 9 6811 860, så kan vi planera hur vi ordnar ert bröllop så att ni minns det med värme ännu sittande i gungstolen.

Kontakta oss

Copyright 2019 Ekberg 1852 Oy Ab
Alla rättigheter förbehålls | Sekretessmeddelande (FIN) | Cookie Policy