Bröllopsmeny
Main content

Bästa kund,

Under sommaren (24.6 – 9.8.2019) har vi följande öppethållningstider:

Ekberg CaféEkberg Butik
MÅ - FRkl 8.00 – 19.00
kl 8.00 – 18.00
kl 9.00 - 17.009.00 - 16.00
kl 9.00 - 17.00stängt

Från 24.6. till 9.8. serverar vi sopplunch buffet för 10,90 €.

Vi önskar er en trevlig sommar!

Stäng notis

Visa notis

Bröllopsmeny och bröllopstraktering av Ekberg

Bröllopsmenyn utgör en viktig del av en bröllopsfest. God mat förgyller festen och gör att gästerna trivs och att stämningen är på topp. Vi är experter på att skämma bort våra kunder. När ni beställer trakteringen av oss kan ni förbereda er i lugn och ro för festen i vetskap om att bröllopsmenyn motsvarar era förväntningar. Vi levererar också kärl och ordnar serveringspersonal om ni så önskar.

Bröllopsmeny enligt era önskemål

Hur ser er drömmeny ut? Kaffe och tårta eller en middag med många rätter? Buffet eller bordsservering? Vi planerar och förverkligar traktering till ert bröllop enligt era önskemål, själva på platsen och av de bästa råvarorna. Vi har färdiga beprövade menyer för att underlätta ert val. Det är viktigt att både maten och tårtan utgör en naturlig del av helheten. Om ni enbart beställer bröllopstårtan av oss eller tar hela paketet - vi vill göra er viktiga dag till ett minne för livet.

Vid planeringen av bröllopsmenyn tar vi också hänsyn till de minsta gästerna och till personer med specialdiet. Vi kan planera en egen barnmeny om ni så önskar. Bröllopsmenyn dukas fram så att specialdieterna beaktas. Om ni önskar så föreslår vi också lämpliga drycker och hjälper er att välja dem. Ibland serveras ytterligare en liten nattmat åt gästerna.

Desserten är kronan på en festlig bröllopsmeny

Den efterlängtade slutklämmen är naturligtvis desserten eller bröllopstårtan. Vi bakar kakor av alla former och storlekar. Vi har en uppsjö av smakalternativ, och vi lyssnar alltid på kundens önskemål angående smak, storlek, form och dekoration. Förutom tårtan kan man servera sötsaker, petit fours och småbröd.


Fråga mer om bröllopstraktering

Har ni frågor angående bröllopsmenyn? Vi svarar gärna på era frågor och ger råd om en flott bröllopsmeny. Tag kontakt per e-post: catering@ekberg.fi eller per telefon: +358 9 6811 860. Låt oss tillsammans planera en bröllopsmeny som passar perfekt tll er fest!

Kontakta oss

Copyright 2019 Ekberg 1852 Oy Ab
Alla rättigheter förbehålls | Sekretessmeddelande (FIN) | Cookie Policy