Festarrangemang för viktiga tillställningar | Ekberg Festservice

Catering befriar er från de praktiska bestyren

Catering befriar er från de praktiska bestyren – ni kan lugnt förbereda er för festen utan att bekymra er över det praktiska. Ekberg catering har ordnat olika slag av tillställningar för privata och företag i över tjugu år. Vi vill hjälpa er att ställa till med en fest som både ni och era gäster minns en lång tid framöver.

Vi vill hjälpa er att ordna en lyckad fest, om det sen är fråga om dop, konfirmation, bemärkelsedag, bröllop eller annat jubileum. Vi ordnar fester av alla storlekar både hemma hos kunden och i vår festsal på Bulevarden 9.

Catering enligt era önskemål

Vi börjar alltid planeringen med att lyssna på era önskemål och idéer angående festen. Hurdan fest är det fråga om? Hur kan vi hjälpa er? Kan vi erbjuda er hela servicen med kärl och serveringspersonal eller behöver ni endast maten? Hålls festen i ert eget utrymme eller vill ni reservera vår festsal på Bulevarden?

När ramarna är klara tar vi över och tar hand om förberedelserna. Ni kan njuta av stunden, vår uppgift är att sköta alla arrangemang som vi kommit överens om. Ni kan njuta av dagen, vi skall se till att er fest blir en oförglömlig upplevelse.

Vår festservice planerar menyn enligt era önskemål. Den kan bestå av allt mellan kaffeservering och en flera rätters supé. Vår erfarna personal tillverkar all mat och alla bakverk från början till slut i vårt eget kök. De bästa råvarorna och traditionellt hantverk är en hederssak för oss.

Fest i centrum av Helsingfors

Om ni önskar ordna en fest utan bekymmer för de praktiska förberedelserna råder vi er att hyra vår festlokal Ekberg Extra. Salen befinner sig vid Bulevarden i andra våningen och lämpar sig utmärkt för många olika slag av tillställningar.

Det öppna utrymmet har parkettgolv, kakelugnar och stora fönster som vetter mot Bulevarden. Det rymmer ca 60 personer och kan lätt anpassas till olika slag av tillställningar. I servicen ingår dessutom kärl, teknisk utrustning som tex ljudteknik och videoprojektor samt personal som även sköter serveringen.

Fråga mera om vår catering

Har ni frågor angående festens förberedelser? Önskar ni ordna en fest utan stress och bekymmer om arrangemangen? Vi svarar gärna på era frågor och talar om för er hur vi kan hjälpa er med att ordna en oförglömlig tillställning. Tag kontakt per e-mail: catering@ekberg.fi, per telefon: +358 9 6811 860 eller kom till oss på platsen så ordnar vi era drömmars fest!

Kontakta oss

Copyright 2019 Ekberg 1852 Oy Ab
Alla rättigheter förbehålls | Sekretessmeddelande (FIN) | Cookie Policy