Konferenser, mötesrum och företagsevenemang | Ekberg Helsingfors

Företagsevenemang med erfarenhet och kunskap

Tar det för mycket av er tid att ordna tillställningar? Hur skulle det vara att ordna företagets tillställningar enkelt, utan bekymmer för de praktiska arrangemangen? Om ni låter oss ta hand om dem sparar ni tid och kan koncentrera er på ert eget arbete.

Det lönar sig att be om utomstående hjälp

Vi har en lång erfarenhet av att ordna företagstillställningar. Om det sen gäller en tillställning för kunder, konferens, lansering, firmafest eller personalmöte ser vi till att serveringen och servicen fungerar klanderfritt. Vi erbjuder också traktering för möten, frukost, lunchservering, eftermiddagskaffe och mat för kvällssitsar. Vi tillverkar maten i vårt kök på Bulevarden och levererar den till önskad adress. Den goda smaken blir till med god yrkeskunskap, hantverk och goda råvaror. Vi vill bidra till att ert evenemang blir lyckat.

Det lönar sig att låta professionella sköta företagstillställningar. På så sätt hålls kostnaderna och tidtabellen i styr samtidigt som ni kan lita på att allt löper som planerat.

Skräddarsydda företagsevenemang

Vår service utgår alltid från kundens behov och kan bestå av endast kaffeservering under konferensen eller av att ordna en tillställning med utrymme, servering, kärl och personal.

Vi ordnar evenemang såväl i kundens egna utrymmen som i vår festlokal Ekberg Extra som finns i andra våningen på Bulevarden 9. Den rymliga och eleganta salen rymmer cirka 60 personer och lämpar sig för många slag av evenemang. Den kan lätt omvandlas att passa just era behov och är försedd med modern ljud och videoteknik.

Tag kontakt!

Planerar ni ett företagsevenemang? Bed om en offert av oss! Tag kontakt per e-post: catering@ekberg.fi eller telefon: +358 9 6811 860.

Kontakta oss

Copyright 2019 Ekberg 1852 Oy Ab
Alla rättigheter förbehålls | Sekretessmeddelande (FIN) | Cookie Policy