Stämningsfull festlokal på Boulevarden | Ekberg Extra Helsingfors
Main content

Bästa kund,

Under sommaren (24.6 – 9.8.2019) har vi följande öppethållningstider:

Ekberg CaféEkberg Butik
MÅ - FRkl 8.00 – 19.00
kl 8.00 – 18.00
kl 9.00 - 17.009.00 - 16.00
kl 9.00 - 17.00stängt

Från 24.6. till 9.8. serverar vi sopplunch buffet för 10,90 €.

Vi önskar er en trevlig sommar!

Stäng notis

Visa notis

Festlokal på bästa platsen i Helsingfors

Önskar ni ordna er fest i en flott festsal på bästa platsen i Helsingfors? På Bulevarden 9 ovanför Ekbergs café finns den stämningsfulla festlokalen Ekberg Extra. Helsingfors med sina trditioner är starkt närvarande i denna 100 år gamla byggnad. Ekberg Extra erbjuder trivsamma utrymmen för många olika slags tillställningar. Salen rymmer 60 personer och den kan lätt anpassas till olika slag av fester och tillfällen från familjefester till bolagsstämmor. Parkettgolvet, de vackra kakelugnarna och de stora fönstren mot Bulevarden gör utrymmet värdigt och festligt. När ni ordnar er tillställning i Ekberg Extra kan ni se fram emot den utan bekymmer för förberedelserna. Vi sköter om allt för er, ända till den sista dessertskeden. Ni kan bara njuta av stunden

Festsal enligt era önskemål

Tillställningarna i Ekberg Extra skräddarsys alltid för att motsvara kundens förväntningar. Vi diskuterar med er på förhand och möblerar, dukar och dekorerar enligt era önskemål. Salen kan förändras enligt olika behov och vi erbjuder också ljud- och bildteknik samt kunnig personal som ser till att era gäster trivs.

Maten utgör naturligtvis en viktig del av festen. Vi planerar, tillverkar och bjuder på en festmeny enligt era önskemål. Den läckra festmaten tillverkas i vårt eget kök och vår skickliga personal tar hand om serveringen.

Minnesvärda stunder

Har ni frågor angående vår festsal? Önskar ni en offert angående Ekberg Extra? Vi svarar gärna på alla era frågor och ger råd om hur festen skall ordnas. Tag kontakt per e-post: catering@ekberg.fi eller per telefon: +358 9 6811 860. Ni är också välkommen att komma och bekanta er med festlokalen. Vi skall göra er viktiga dag till ett minne för livet!

Kontakta oss

Copyright 2019 Ekberg 1852 Oy Ab
Alla rättigheter förbehålls | Sekretessmeddelande (FIN) | Cookie Policy