Produkter
Main content

Bästa kund,

Under sommaren (24.6 – 9.8.2019) har vi följande öppethållningstider:

Ekberg CaféEkberg Butik
MÅ - FRkl 8.00 – 19.00
kl 8.00 – 18.00
kl 9.00 - 17.009.00 - 16.00
kl 9.00 - 17.00stängt

Från 24.6. till 9.8. serverar vi sopplunch buffet för 10,90 €.

Vi önskar er en trevlig sommar!

Stäng notis

Visa notis

Färskt bröd, läckra bakverk och hälsosam mat

Beläget i hjärtat av staden vid den trivsamma Bulevarden bakar vårt bageri färskt bröd och bullar sex dagar i veckan. I konditoriet skapas läckra kakor och bakelser och i köket lagas god mat.

Alla våra produkter från bröllopstårtor, småbröd och rågbröd till lunch och à la carte-rätter tillverkas från början till slut för hand i våra egna utrymmen vid Bulevarden. Vi tillverkar produkter av äkta råvaror, utan azofärgämnen. En lång tradition kombinerad med personalens stora yrkesskicklighet och sanna passion för sitt arbete garanterar att bageriet håller hög kvalitet.

Våra produkter finns på caféet, i brödbutiken och hos utvalda återförsäljare. Vi tar gärna emot beställningar och ordnar evenemang av alla storlekar.

Färskt bröd med tradition

Vår butik erbjuder bröd som bakas färskt på morgonen från måndag till lördag. Bagarna inleder sitt arbeta redan på morgonnatten. På så sätt får våra kunder nybakat, varmt bröd redan tidigt på morgonen. Vi har ett tiotal ljusa och mörka brödsorter, som representerar de bästa brödtraditionerna från många olika vädersträck. Vi tillverkar alla surdegar själva. Som ett bevis på vår långa tradition har vi använt samma surdegsrot i vårt rågbröd i mer än 100 år, och den härstammar från bageriets begynnelse.


Festliga kakor och läckra bakelser

Kakan är kronan på festen, som beundras även innan den äts. Vi tillverkar kakor både för att avnjutas i caféet och för att avhämtas från butiken när man vill fira hemma. Dessutom gör vi kakor på beställning för bröllop, födelsedagar och andra festligheter. Gemensamt för alla våra kakor är äkta, läcker smak och festligt utseende.

Ekbergs bakelser är konst, hantverk och ren njutning. Alla dessa delikatesser från spröda småbröd som smälter i munnen till champagnekorkar är resultatet av vårt hantverk. Vi tillverkar våra produkter med yrkesskicklighet, passion och kärlek. Tjinuskin blir läcker när den kokas i fem timmar och vaniljcrèmens hemlighet ligger i äkta Bourbon- och Tahiti vaniljstänger. Vi har både bakelseklassiker gjorda med traditionella recept och nya smaker från hela världen. Du kan köpa bakelser hem i vår butik, eller njuta av en kaffestund på Ekbergs café!

Du hittar också ett brett utbud av välsmakande salta produkter för fest och vardag. Läckra pajer, croissanter och smörgåskakor smakar bra med en god kopp kaffe på caféet eller de kan köpas med från butiken. Du kan också beställa salta bakverk hem, till jobbet eller till festliga tillfällen.

God lunch varje vardag och välsmakande
à la carte-rätter

Vi erbjuder också välsmakande luncher. Vi tillverkar fräscha sallader, vackra smörgåsar, läckra soppor och andra lunchrätter i vårt eget kök. Du kan njuta av lunchen i det mysiga caféet eller köpa den med dig i vår butik. Vi använder vid tillverkningen utvalda råvaror och tillverkar allting själva. Lunch serveras varje vardag efter frukosten. På à la carte-menyn finns t.ex. sallader, soppa, ravioli eller varma smörgåsar.

BOKA BORD

Copyright 2019 Ekberg 1852 Oy Ab
Alla rättigheter förbehålls | Sekretessmeddelande (FIN) | Cookie Policy