Main content

På påsken har vi öppet:

Ekberg ButikEkberg Café
18.4.kl 7.30 - 18.00kl 7.30 - 19.00
19.4.stängtstängt
20.4.kl 9.00 - 16.00kl 9.00 - 17.00
21.4.stängtkl 9.00 - 17.00
22.4.stängtkl 9.00 - 17.00

Glad påsk!

Stäng notis

Visa notis

Välkommen på stans bästa frukostbrunch!

MFinns det ett bättre sätt att njuta av en weekend morgon än en stressfri brunch? Helsingfors bjuder knappast på en mera trivsam plats än på Finlands äldsta café-konditori Ekberg vid den vackra Bulevarden. Våra långa trditioner och våra produkter som framställs med skicklighet och känsla kombinerade med det utmärkta läget i centrum av Helsingfors erbjuder den bästa miljön för en avslappnad brunch på lördag och söndag.

RESERVERA BORD

Lördagsbrunch

Lördagar9.00 - 14.00

Pris 19,90 €

Söndagsbrunch

Söndagar9.00 - 14.00

Pris 19,90 €

Reservera bord

Skön brunch i Helsingfors på lördag och söndag

Vår rikliga buffé står dukad ända till klockan halv två på lördagar och söndagar. På så sätt hinner även den morgonsömniga dit utan att skynda sig.

Till brunchen serveras bland annat vårt hembakade bröd, croissanter, ost, rökt lax, uppskärning, korv, paté, färska grönsaker, dagens sallad, risgrynsgröt, yoghurt, müsli, schweizisk müsli, flingor, kokta ägg, ugnsomelett med ost och basilika, fruktsallad, söta bakverk samt kaffe, te och juice. Utbudet varierar enligt säsongen.

Till brunchen smakar det med kaffe och te

Kaffet är framtaget enbart för oss och består av ekologiskt Arabica kaffe av bästa kvalitet. Kaffet har blivit odlat och plockat för hand i Latin Amerika och Sumatra och har ekologiskt och Direct Trade certifikat som bevis på ekologiskt hållbart sätt att odla. Vi malar kaffet strax före bryggningen, vilket gör att kaffet alltid är färskt och smakar som bäst. Husets kaffe är mjukt rostat och har en lång eftersmak. Espresson har en intensiv och kort smak och lämpar sig utmärkt till kaffen serverade med mjölk. För vänner av te finns det tio olika slag av te att välja bland från vitt te till oolong.

Vårt café har nittio kundplatser och på weekenden kan det vara livligt. Vi rekommenderar att ni bokar bord, men ni är också välkommen utan reservation.

Copyright 2019 Ekberg 1852 Oy Ab
Alla rättigheter förbehålls | Sekretessmeddelande (FIN) | Cookie Policy