Finlands äldsta bageri och konditori - Ekberg | Helsingfors

Ekberg – Finlands äldsta bageri och konditori

Ekberg är Finlands äldsta bageri och konditori. Helsingforsborna har fått njuta av våra bröd, bullar och bakverk ända sedan 1852. Det är därför inte så konstigt att våra produkter utgör en viktig del av många stadsbors vardag. Godsakerna som tillverkas av våra duktiga bagare och konditorer finns till salu i vår butik på Bulevarden.

Bageriet vaknar tidigt om morgonen

Doften av färskt bröd har mött kunderna hos Ekberg redan i över 160 år. Våra morgonpigga bagare börjar sin arbetsdag redan på morgonnatten för att vi skall kunna erbjuda färskt bröd genast när vi öppnar dörrarna. Ännu idag erbjuder vi hyllor fulla av nybakat bröd från måndag till lördag. Vi har tiotals sorter av ljusa och mörka bröd som representerar den bästa brödtraditionen från olika vädersträck.


Må - Fre7.30 - 18.00
Sa9.00 - 16.00

I konditoriet skapas konst

Hos Ekberg är bakelsen konst, hantverk och en fest för smaknerverna. Vårt sortiment består av produkter som tillverkats enligt nedärvda recept från konditoriets begynnelse som Mazarinbakelsen och Napoleon,inte tusenblad och champagnekork som är nyare! men också nyare produkter som varierar med säsongerna. Vi tillverkar också många sorters småbröd, pajer och kakor.

Läcker mat från vårt kök

Förutom bageri- och konditoriprodukter lagar vi också god mat i vårt kök. Vi har fräscha sallader, lunchrätter och smörgåsar i vår butik som man kan köpa med sig. Vi tillverkar allt från grunden av färska råvaror. Vi erbjuder också mat för möten eller fester som man kan avhämta från oss eller få levererad till önskad adress.

Delikatesser från vår butik eller levererade hem

Vår butik vid Bulevarden erbjuder färskt bröd från måndag till lördag. Då ni önskar ugnsvarmt bröd till frukost, något sött till eftermiddagskaffet eller en sund lunchrätt, välkommen hit! Vår vänliga personal hjälper er gärna att välja de rätta godsakerna. Och naturligtvis kan ni titta in bara för att känna bulldoften!

Vi tar också emot beställningar. Vi planerar och tillverkar mat och konditoriprodukter för möten och fester och vi levererar dem till önskad adress. Ni kan göra en beställning eller fråga mera om våra produkter per telefon nummer 09 6811 860.

Vill ni höra mera?

Vi erbjuder enligt beställning tex frukost till möten och kontor och levererar dem till önskad adress. Tag kontakt med vår försäljningstjänst och fråga mer per e-mail: catering@ekberg.fi eller per telefon:
+358 9 6811 860.

Kontakta oss

Copyright 2019 Ekberg 1852 Oy Ab
Alla rättigheter förbehålls | Sekretessmeddelande (FIN) | Cookie Policy