Frukost i Helsingfors vardagar 7:30-10:30 | Ekberg Frukost

Riklig frukost i centrum av Helsingfors

Vår läckra frukost ger en god start och gör det möjligt att njuta av morgonen, kanske genom att läsa dagens tidning i lugn och ro. Vår mångsidiga frukostbuffé serveras i vårt café på Bulevarden varje vardag. På veckosluten serveras brunch. Vårt frukostbord erbjuder ett brett sortiment av frukostklassiker, gott kaffe och te och en unik stämning.

Också under vardagarna är morgonmålet mera än bara frukost. Helsingfors och dess cafétraditioner är alltid starkt närvarande. Bordet är fyllt av fräscha ingredienser och nybakat bröd.

Reservera bord

Ekbergs frukost är gjord av färska råvaror

Vär morgonmål i Helsingfors är serveras vardagar kl 7.30–10.30. Buffetbordet bjuder på ett rikt sortment av handgjort bröd, croissanter, ost, uppskärninga, grönsaker, gröt, yoghurt, müsli, kokta ägg, krämig ugnsomelett, frukt, söta bakverk samt kaffe, te och juice.

Frukost
Pris 12,90 €

Må - Fre
7.30 - 10.30

Reservera bord

En varm dryck till frukosten

Till frukosten serveras vår egen blandning av ekologiskt odlat Arabica kaffe som har odlats enligt hållbara principer och plockats för hand. Bönorna kommer från Latin Amerika och Sumatra. Vi malar kaffet just innan det bryggs. På det sättet får vi fram bästa möjliga arom. I kaffets fylliga, mjuka smak hittar man smak av hasselnöt och mörk choklad. För vänner av te har vi valt 10 olika högklassiga tesorter från olika delar av världen. Vi har bl.a. svart, vitt, grönt och oolong te samt rooibos.

Frukost till kontoret

Vi erbjuder också frukost till kontoret eller till ett möte och levererar det till er. Tag kontakt med vår försäljningstjänst för mera information - per e-post: catering@ekberg.fi eller per telefon: +358 9 6811 860

Välkommen och njuta av frukosten!

Kontakta oss

"Ett av Helsingfors bästa caféer vad gäller utbud av bröd och atmosfär. Här kan man också varje dag åtnjuta frukost samt en fantastiskt plats att samtala och njuta av varandras sällskap."

Tripadvisor.com

Copyright 2019 Ekberg 1852 Oy Ab
Alla rättigheter förbehålls | Sekretessmeddelande (FIN) | Cookie Policy