Brunssi

Tervetuloa Helsingin parhaalle aamiaisbrunssille!

Mikä olisikaan parempi tapa viettää viikonloppuaamua kuin kiireetön brunssi? Helsinki tuskin tarjoaa viihtyisämpää paikkaa syödä brunssia kuin kauniin Bulevardin varrella sijaitseva suomen vanhin konditoria-kahvila Ekberg Café. Pitkät perinteemme ja taidolla ja tunteella valmistetut tuotteemme yhdistettynä erinomaiseen sijaintiin Helsingin keskustassa tarjoavat parhaat puitteet rennolle sunnuntai- tai lauantaibrunssille.

Tee pöytävaraus

Lauantaibrunssi

Lauantaisin9.00 - 14.30

Hinta 32,90 €

Sunnuntaibrunssi

Sunnuntaisin9.00 - 14.30

Hinta 32,90 €

Tee pöytävaraus

Kiireetön lauantai- ja sunnuntaibrunssi

Viikonloppuisin tarjottava runsas noutopöytäbrunssimme on tarjolla puoli kolmeen saakka, joten aamu-uninenkin ehtii mukaan kiirehtimättä.

Brunssilla tarjoamme mm. oman leipomomme käsinleivottua leipää, uunituoreita voicroissantteja, juustoa, leikkeleitä, nakkeja/lihapullia/mausteperunoita vaihdellen, tuoreita vihanneksia, päivän salaatteja, uunikaurapuuroa, jogurttia, mysliä, muroja, keitettyjä kananmunia, kermaisaa uunimunakasta, raikkaita hedelmiä, makeaa jälkiruokaa sekä kahvia, teetä ja tuoremehua. Valikoima vaihtelee kausittain.

Brunssilla maistuu kahvi tai tee

Kahvimme on ainoastaan meitä varten räätälöityä, huippulaadukasta Arabica-luomukahvia. Sumatralla ja Latinalaisessa Amerikassa käsityönä tuotetulle ja kerätylle kahville on myönnetty luomu- ja Direct Trade -sertifikaatit merkiksi kestävän kehityksen mukaisesta tuotannosta. Jauhamme pavut itse juuri ennen kahvin valmistusta, mikä takaa tuoreuden ja parhaan mahdollisen maun. Talon kahvin maku on pehmeän paahteinen ja omaa pitkän jälkimaun. Espresson maku on pyöreä ja intensiivisen lyhyt ja se soveltuu erinomaisesti maitokahveihin. Teen ystäville valikoimastamme löytyy useita eri lajikkeita valkoisesta teestä Oolongiin.

Kahvilassamme on 90 asiakaspaikkaa, ja viikonloppubrunssin aikaan saattaa olla vilkasta. Suosittelemme pöytävarauksen tekoa, mutta olette lämpimästi tervetullut myös ilman varausta.

"Mukava legendaarinen kahvila Bulevardilla. Kiva aloittaa aamu täältä. Palvelu loistavaa ja nopeaa."

Tripadvisor.com

Copyright 2017-2024 Ekberg 1852 Oy Ab
Kaikki oikeudet pidätetään | Tietosuojaseloste | Evästekäytäntö | Oiva-raportit