Lunch i Helsingfors vardagar 11:00-15:00 | Ekberg Lunchrestaurang

Ekberg är också en lunchrestaurang

Vad sägs om en läcker lunch i traditionell miljö i centrum av Helsingfors? Ekberg Café renoverades under sommaren 2016 och är också en utmärkt lunch restaurang i Helsingfors som erbjuder en riklig lunchbuffé alla vardagar. Om ni inte hinner njuta av lunchen på platsen finns det lunchportioner, goda sallader och smörgåsar att ta med sig i butiken intill. Vi önskar er hjärtligt välkommen på lunch till Ekberg!

Boka bord

Ekberg 1852

Lunchmeny

Måndag 26.8

Meatless Monday
Tomat och bönsoppa (L, G)
Kikärt och grönsakscurry med vildris (L, G)

Tisdag 27.8

Fisherman´s Tuesday
Laxsoppa med grädde (L, G)
Flundra med chili-jordnötssmör sås (L, G)

Onsdag 28.8

Around the world
Kokos och linssoppa (L, G)
Ingefära kyckling med mango och mintsås (L, G)

Torsdag 29.8

Traditional Thursday
Ärtsoppa (L, G)pannkaka
sjömansbiff med rotsaker (L)

Fredag 30.8

Casual Friday
Kryddig paprikasoppa (L G)
Pasta Bolognese (L)

Skriv ut

Läcker lunchbuffet

Vi bjuder på lunch varje vardag mellan klockan elva och tre. Vår buffet består av ett rikligt salladsbord, soppa, varmrätt, nybakat bröd från vårt eget bageri, kaffe samt dessert. Det finns alltid ett laktosfritt alternativ. Vår lunch är god husmanskost tillverkad av goda råvaror. Allt görs från början till slut hos oss. Lunchmenyn byts varje vecka.

Må - Fre 11.00 - 15.00

Lunchbuffet 12,50 €

Boka bord

Ekbergs lunch - en klassiker i Helsingfors

Ekberg är Finlands äldsta bageri, och våra produkter är kända för sin goda kvalitet. Våra starka traditioner och vår personals yrkesskicklighet kan skönjas i vår service och smakas i våra produkter dagligen. Ekbergs lunch, en Helsingfors klassiker i ordets verkliga betydelse, följer samma omutliga linje. Vi vill duka upp en liten fest mitt i vardagen, varje dag.

Vårt läge vid Bulevarden i centrum av Helsingfors gör det möjligt att sticka sig in på en litet bättre vardagslunch mitt i arbetet eller ordna en träff med en kund. Man når oss lätt med allmänna fortskaffningsmedel, spårvagnarna stannar rakt utanför vår dörr.

"Bakverken och smörgåsarna är av hög kvalitet och det finns också enklare luncher. Fint också att det finns rikligt med tidningar och magasin på flera språk."

Tripadvisor.com

Copyright 2019 Ekberg 1852 Oy Ab
Alla rättigheter förbehålls | Sekretessmeddelande (FIN) | Cookie Policy