Aamiainen
Main content

Kesän aukioloajat

Arvoisa asiakas,

Lauantaina 8.6.2024 suljemme poikkeuksellisesti jo klo 15.00.

Kesäkaudella 3.6. – 1.9.2024 palvelemme seuraavasti:

Ekberg CaféEkberg Myymälä
MA - TOklo 8.00 – 19.00
klo 8.00 – 18.00
PEklo 8.00 - 21.00klo 8.00 - 20.00
LAklo 9.00 - 21.00klo 9.00 - 18.00
SUklo 9.00 - 18.00suljettu

Toivotamme oikein hyvää kesää!

Sulje ilmoitus

Näytä ilmoitus

Runsas aamiainen Helsingin keskustassa

Maittava aamiaisemme antaa hyvän startin päivälle ja tarjoaa tilaisuuden nauttia aamuhetkestä vaikkapa kiireettömästi lehteä lukien. Monipuolinen noutopöytäaamiainen tarjoillaan kahvilassamme Helsingin Bulevardilla joka arkipäivä. Viikonloppuisin on tarjolla brunssi. Aamiaispöydässämme on tarjolla runsas ja monipuolinen valikoima aamiaisklassikoita, hyvää kahvia ja teetä sekä jäljittelemätöntä tunnelmaa.

Arkinenkin aamupala Ekbergillä on enemmän kuin pelkkä aamiainen. Helsinki ja sen kahvilaperinteet ovat meillä, Suomen vanhimmassa kahvilassa, aina vahvasti läsnä. Noutopöytämme antimet ovat tuoreita, ja leivät vastaleivottuja.

Tee pöytävaraus

Ekbergin aamiainen syntyy tuoreista aineksista

Arkisin aamiaista tarjoillaan klo 7.30–10.30. Noutopöydässä on tarjolla runsas valikoima oman leipomomme käsinleivottua leipää, croissantteja, juustoa, leikkeleitä, vihanneksia, puuroa, jogurttia, mysliä, keitettyjä kananmunia, kermaisaa uunimunakasta, hedelmiä, makeaa jälkiruokaa sekä kahvia, teetä ja tuoremehua.

Aamiainen
Hinta 17,90 €

Ma - Pe
7.30 - 10.30

Tee pöytävaraus!

Kuppi kuumaa aamupalan painikkeeksi

Aamiaisen kanssa tarjoilemme omaa Arabica-luomukahvisekoitustamme, joka on viljelty kestävän kehityksen mukaisesti ja kerätty käsin. Pavut ovat peräisin Latinalaisesta Amerikasta ja Sumatralta. Jauhamme pavut itse, juuri ennen kahvin valmistusta. Näin pavuista saadaan paras mahdollinen aromi. Kahvimme rikkaassa, pehmeässä maussa erottuu aavistus hasselpähkinää ja tummaa suklaata.

Teen ystäville olemme koonneet valikoiman erilaisia, korkealaatuisia teelaatuja ympäri maailmaa. Tarjolla on mm. mustaa, valkoista, vihreää ja oolong-teetä sekä rooibosta.

Aamiainen toimistolle

Valmistamme tilauksesta myös esimerkiksi toimisto- tai palaveriaamiaiset ja toimitamme ne sovittuun osoitteeseen. Ottakaa yhteyttä myyntipalveluumme ja kysykää lisää: info@ekberg.fi tai puhelimitse: 
+358 9 6811 860.

Tervetuloa nauttimaan aamiaista!

Ottakaa yhteyttä

"Ihana aamiainen seisovasta pöydästä. Hinta ei paha ja laatu erinomainen. Kuten myös palvelu ja henkilökunta. Tässä oli jotain entisiltä ajoilta."

Tripadvisor.com

Copyright 2017-2024 Ekberg 1852 Oy Ab
Kaikki oikeudet pidätetään | Tietosuojaseloste | Evästekäytäntö | Oiva-raportit