Lounas

Ekberg on myös lounasravintola

Miltä kuulostaisi maittava lounas perinteikkäässä miljöössä Helsingin keskustassa? Kesällä 2016 uusittu Ekberg Café on myös erinomainen lounasravintola, jossa on tarjolla runsas lounasbuffet joka arkipäivä. Mikäli ette ehdi nauttia lounasta paikan päällä, myymälästämme saatte myös mukaan mehevät take away -salaatit , -lounaat ja -leivät. Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi Ekbergin lounaalle!

Tee pöytävaraus

Ekberg 1852

Lounaslista

Maanantai 20.9

Chili con carne ja basmatiriisi (G,L)
Maalaissalaatti
Vihersalasatti
11,90€

Tiistai 21.9

Chorizopasta (L)
Valkosipulipavut
Vihersalaatti
11,90€

Keskiviikko 22.9

Mozzarellamureke, perunamuusi ja herneitä (VL)
Tomaatti-sipulisalaatti
Vihersalaatti
11,90€

Torstai 23.9

Kermainen lohikeitto (L,G)
Tonnikalasalaatti Nicoise
Vihersalaatti
11,90€

Perjantai 24.9

Herräsväen pyttipannu (L,G)
Punakaalislaw
Vihersalaatti
11,90€

Tulosta

Maistuva lounasbuffet

Tarjoilemme lounasta joka arkipäivä kello yhdestätoista kahteen. Tarjolla on runsas salaattipöytä, keittoa tai muuta lämmintä ruokaa vaihdellen eri viikonpäivinä, tuoretta leipää omasta leipomostamme, kahvia ja teetä sekä makeaa jälkiruokaa. Tarjolla on aina myös vähälaktoosinen vaihtoehto. Lounaamme on laadukkaista raaka-aineista valmistettua, herkullista kotiruokaa, ja teemme kaiken alusta alkaen itse, paikan päällä. Lounaslistamme vaihtuu viikoittain.

 
Ma - Pe
11.00 - 14.00

Lounasbuffet 11,90 €

Tee pöytävaraus!

Ekbergin lounas – helsinkiläinen klassikko

Ekberg on Suomen vanhin leipomo, ja tuotteemme ovat kuuluisia laadustaan. Vahvat perinteemme ja henkilökuntamme ammattitaito näkyvät palvelussamme ja maistuvat tuotteissamme joka päivä. Myös Ekbergin lounas, helsinkiläinen klassikko sanan varsinaisessa merkityksessä, noudattaa samaa tinkimätöntä linjaa. Me haluamme kattaa pienen juhlahetken keskelle arkea joka päivä.

Sijaintimme Bulevardin varrella Helsingin keskustassa tarjoaa mainion mahdollisuuden poiketa hieman tavallista paremmalle arkilounaalle vaikka työpäivän lomassa tai järjestää lounastapaaminen asiakkaan kanssa. Meille pääsee helposti myös julkisilla kulkuvälineillä, raitiovaunut pysähtyvät aivan ovemme edessä.

“Tarjoilu erinomaista, ruoka herkullista. Tunnelma rauhallinen, kaunis vanhanajan miljöö.”

Tripadvisor.com

Copyright 2021 Ekberg 1852 Oy Ab
Kaikki oikeudet pidätetään | Tietosuojaseloste | Evästekäytäntö