Ekberg Extra
Main content

Vappu

Arvoisa asiakas,

Vappuna olemme auki seuraavasti:

Ekberg KahvilaEkberg Myymälä
Tiistai, 30.47.30 – 19.00
7.30 - 18.00
Keskiviikko, 1.59.00 – 18.00suljettu

Tervetuloa Ekbergin vappubrunssille 1.5.

Vielä muutamia pöytiä vapaana. Varaa paikkasi tästä: varaa pöytä.

Vappupäivän Brunssimenun näet tästä: Brunssimenu.

Toivotamme hauskaa vappua kaikille!

Sulje ilmoitus

Näytä ilmoitus

Juhlatila Helsingin parhaalla paikalla

Haluaisitteko järjestää juhlat upeassa juhlatilassa, Helsingin parhaalla paikalla? Bulevardi 9:ssä, Ekbergin kahvilan yläkerrassa, sijaitsee tunnelmallinen Ekberg Extra -juhlatila. Helsinki ja sen perinteet ovat vahvasti läsnä tässä 100-vuotiaassa rakennuksessa. Ekberg Extra -juhlatila luo viihtyisät puitteet monenlaisille juhlille ja tapahtumille. Avaraan, valoisaan tilaan mahtuu noin 60 henkilöä, ja se on muunneltavissa moniin tarkoituksiin perhejuhlista yhtiökokouksiin. Parkettilattia, kauniit kakluunit ja Bulevardille antavat suuret ikkunat tekevät tilasta arvokkaan ja juhlallisen.

Kun pidätte tilaisuutenne Ekberg Extra -juhlatilassa, voitte valmistautua juhlaan täysin ilman huolta järjestelyistä. Me huolehdimme puolestanne kaikista käytännön asioista viimeistä jälkiruokalusikkaa myöten. Te voitte keskittyä nauttimaan hetkestä.

PYYDÄ TARJOUS

360-kuva tilasta

Juhlatila toiveidenne mukaan 

Ekberg Extra -juhlatilassa järjestettävät tilaisuudet räätälöidään aina vastaamaan asiakkaan tarpeita. Keskustelemme kanssanne etukäteen ja kalustamme, katamme ja koristelemme juhlatilan toiveidenne mukaan. Juhlatila muuntuu moneen erilaiseen käyttöön, ja käytössänne on myös tekniikkaa, kuten äänen- ja videontoistolaitteistot sekä osaavaa henkilökuntaa huolehtimassa vieraidenne viihtyvyydestä.

Juhlanne näköiset, maistuvat tarjoilut

Ruoka ja muut tarjoilut ovat luonnollisesti tärkeä osa juhlaa. Me suunnittelemme, valmistamme ja tarjoilemme toiveidenne mukaisen, herkullisen juhlamenun. Maistuvat juhlatarjoilut syntyvät käsityönä omassa keittiössämme, ja tarjoilun sujuvuudesta huolehtii ammattitaitoinen henkilökuntamme.

Ikimuistoisia hetkiä

Onko teillä kysymyksiä juhlatilan vuokraamisesta? Haluaisitteko pyytää tarjouksen Ekberg Extra -juhlatilasta? Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne ja tarjoamme ideoita onnistuneen tilaisuuden järjestämiseksi. Ottakaa yhteyttä sähköpostitse: info@ekberg.fi tai puhelimitse: +358 9 6811 860. Olette myös tervetullut paikan päälle tutustumaan juhlatilaamme. Suunnitellaan tärkeästä päivästänne ikimuistoinen!

Ottakaa yhteyttä

Tarjouspyyntö

Quote form
 
* Pakollinen kenttä

Copyright 2017-2024 Ekberg 1852 Oy Ab
Kaikki oikeudet pidätetään | Tietosuojaseloste | Evästekäytäntö | Oiva-raportit