Myymälä

Ekberg – Suomen vanhin leipomo ja konditoria

Ekberg on Suomen vanhin leipomo ja konditoria. Helsinkiläiset ovat herkutelleet leivillämme, pullillamme ja leivonnaisillamme jo vuodesta 1852. Ei siis ihme, että tuotteemme ovat yhä tänäkin päivänä olennainen osa monen kaupunkilaisen päivää. Taitavien leipuriemme ja kondiittoreidemme käsissä valmistuvia herkkuja on tarjolla Bulevardin myymälässämme.

Leipomo herää varhain aamulla

Tuoreen leivän tuoksu on tulvinut Ekbergiltä jo yli 160 vuoden ajan. Aamuvirkut leipurimme aloittavat työt varhain aamuyöstä, jotta tuoretta leipää ja pullaa olisi tarjolla heti ovien auetessa. Tänäkin päivänä myymälämme tarjoaa maanantaista lauantaihin hyllyn täydeltä vastaleivottua leipää. Valikoimassamme on toistakymmentä lajia sekä vaaleita että tummia leipiä, jotka edustavat parasta leipäperinnettä monesta eri ilmansuunnasta.

Ma - Pe7.30 - 18.00
La9.00 - 17.00

Konditoria, jossa tehdään taidetta

Ekbergillä leivos on taidetta, käsityötä ja makuhermojen juhlaa. Myymälämme valikoimassa on vanhoja, konditoriamme alkuajoilta periytyvillä resepteillä leivottuja tuotteita, kuten Tuhatlehtikakku tai mehukas Samppanjakorkki, sekä uudempia, kausittain vaihtuvia herkkuja. Valmistamme myös monenlaisia pikkuleipiä, pullia, piirakoita ja kakkuja.

Maistuvaa ruokaa keittiöstämme

Leipomo- ja konditoriatuotteiden lisäksi valmistamme maistuvaa ruokaa keittiössämme. Myymälässämme on tarjolla raikkaita salaatteja, lounasruokaa ja täytettyjä leipiä take away -annoksina. Valmistamme ruoat alusta asti itse, aina tuoreista raaka-aineista. Tilauksesta valmistamme myös kokous- ja juhla-ateriat ja toimitamme ne haluamaanne paikkaan.

Herkut suoraan myymälästämme tai kotiin kuljetettuna

Myymälämme Bulevardilla tarjoaa tuoreita leipomotuotteita maanantaista lauantaihin. Halusittepa uunilämmintä leipää aamiaispöytään, pientä makeaa iltapäiväkahveille tai terveellistä lounasruokaa, tervetuloa käymään! Ystävällinen henkilökuntamme auttaa teitä mielellään valitsemaan sopivat herkut. Ja toki voi piipahtaa ihan vain pullantuoksun takia!

Otamme myös vastaan tilauksia. Suunnittelemme ja valmistamme esimerkiksi palaveritarjoilut, kakut ja juhlaruoat teidän toiveidenne mukaan ja toimitamme tarjoilut sovittuun osoitteeseen.

Haluaisitteko kuulla lisää?

Valmistamme tilauksesta myös esimerkiksi toimisto- tai palaveriaamiaiset ja toimitamme ne sovittuun osoitteeseen. Ottakaa yhteyttä myyntipalveluumme ja kysykää lisää: info@ekberg.fi tai puhelimitse: 
+358 9 6811 860.

Ottakaa yhteyttä

Copyright 2017-2024 Ekberg 1852 Oy Ab
Kaikki oikeudet pidätetään | Tietosuojaseloste | Evästekäytäntö | Oiva-raportit