Tuotteet
Main content

Vappu

Arvoisa asiakas,

Vappuna olemme auki seuraavasti:

Ekberg KahvilaEkberg Myymälä
Tiistai, 30.47.30 – 19.00
7.30 - 18.00
Keskiviikko, 1.59.00 – 18.00suljettu

Tervetuloa Ekbergin vappubrunssille 1.5.

Vielä muutamia pöytiä vapaana. Varaa paikkasi tästä: varaa pöytä.

Vappupäivän Brunssimenun näet tästä: Brunssimenu.

Toivotamme hauskaa vappua kaikille!

Sulje ilmoitus

Näytä ilmoitus

Tuoretta leipää, suussasulavia leivonnaisia ja terveellistä ruokaa

Kaupungin sydämessä, viihtyisän Bulevardin varrella sijaitsevassa leipomossamme leivotaan tuoretta leipää ja pullaa kuutena päivänä viikossa. Konditoriassamme valmistuvat herkulliset kakut ja leivokset, keittiössä maittavaa ruokaa. 

Kaikki tuotteemme pikkuleivistä hääkakkuihin ja ruisleivistä lounas- ja à la carte  -annoksiin valmistetaan alusta loppuun käsityönä omissa tiloissamme Bulevardilla. Valmistamme tuotteet aidoista raaka-aineista ilman atsovärejä. Korkean laadun takeena ovat leipomomme pitkät perinteet sekä työntekijöidemme vankka ammattitaito ja aito intohimo työhönsä. 

Tuotteitamme on tarjolla kahvilassamme, myymälässämme sekä valituilla jälleenmyyjillä. Otamme mielellämme vastaan myös tilauksia ja järjestämme tarjoiluja kaiken kokoisiin tilaisuuksiin.

Kakkuvalikoima

Makeat herkut

Suolaiset herkut

Cocktailpala-menu

Voit myös tilata tuotteitamme kotiin!

Wolt

Foodora

Tuoretta leipää
perinteitä vaalien

Myymälämme tarjoaa maanantaista lauantaihin tuoretta, aamulla leivottua leipää. Leipurimme aloittavat työnsä jo aamuyöllä. Näin asiakkaille on tarjolla uunituoretta, lämmintä leipää heti aamusta. Valikoimassamme on toistakymmentä lajia vaaleita ja tummia leipiä, jotka edustavat parhaita leipäperinteitä monesta eri ilmansuunnasta. Valmistamme kaikki leipäjuuremme itse. Pitkästä perinteestämme kertoo käyttämämme yli 100 vuotta vanha ruisleivän juuri, joka on peräisin leipomomme alkuajoilta. 


Juhlavat kakut ja maistuvat leivokset

Kakku on juhlan kruunu, jota ihastellaan jo ennen syömistä. Me valmistamme kakkuja sekä kahvilassamme nautittavaksi että myyntiin myymäläämme. Lisäksi leivomme kakkuja tilaustyönä häihin, syntymäpäiville ja muihin juhlatilaisuuksiin. Yhteistä kaikille kakuillemme on aito, herkullinen maku ja juhlava ulkonäkö.

Ekbergillä leivos on taidetta, käsityötä ja silkkaa nautintoa. Kaikki herkkumme suussa sulavista pikkuleivistä mehukkaaseen samppanjakorkkiin ovat käsityön tulosta. Me valmistamme tuotteemme ammattitaidolla, intohimolla ja rakkaudella. Kinuskimme saa herkullisen makunsa kiehuessaan viiden tunnin ajan ja vaniljakreemimme salaisuus ovat aidot Bourbon- ja Tahiti-vaniljatangot. Valikoimassamme on sekä perinteisillä resepteillä valmistettuja leivosklassikoita että uusia makuja maailmalta. Voit ostaa leivokset mukaan myymälästämme tai viettää tunnelmallisen kahvihetken Ekbergin kahvilassa!

Valikoimassamme on myös monenlaisia suolaisia leivonnaisia juhlaan ja arkeen. Herkulliset piirakat, croissantit ja voileipäkakut maistuvat hyvän kahvin kera kahvilassamme tai konditoriastamme mukaan ostettuina. Voitte myös tilata suolaisia leivonnaisia kotiin, juhliin tai työpaikalle.

Lounasta joka arkipäivä ja maistuvia
à la carte -annoksia

Meiltä saat myös maistuvat lounas-annokset. Valmistamme omassa keittiössämme raikkaita salaatteja, täytettyjä leipiä ja herkullisia keittoja sekä muita lounasruokia. Voit nauttia lounaan viihtyisässä kahvilassamme tai ostaa annoksen mukaan myymälästämme. Käytämme lounaidemme valmistuksessa valikoituja raaka-aineita ja valmistamme annokset alusta loppuun itse. Lounasta on tarjolla kaikkina arkipäivinä aamiaisen jälkeen. À la carte -listalta on mahdollista tilata mm. salaattiannoksia, keittoa, ravioleja tai lämpimiä leipiä.

Tee pöytävaraus

Copyright 2017-2024 Ekberg 1852 Oy Ab
Kaikki oikeudet pidätetään | Tietosuojaseloste | Evästekäytäntö | Oiva-raportit