Kahvila
Main content

Kesän aukioloajat

Arvoisa asiakas,

Kesäkaudella 3.6. – 1.9.2024 palvelemme seuraavasti:

Ekberg CaféEkberg Myymälä
MA - TOklo 8.00 – 19.00
klo 8.00 – 18.00
PEklo 8.00 - 21.00klo 8.00 - 20.00
LAklo 9.00 - 21.00klo 9.00 - 18.00
SUklo 9.00 - 18.00suljettu

Toivotamme oikein hyvää kesää!

Sulje ilmoitus

Näytä ilmoitus

Ekberg Café – perinteikäs kahvila keskellä Helsinkiä

Ekberg on Suomen vanhin leipomo, konditoria ja kahvila, joka sijaitsee Helsingin keskustassa, tunnelmallisen Bulevardin varrella. Kauniissa, vastikään uudistetussa kahvilassamme voitte antaa ajan pysähtyä ja nauttia herkullisista tarjoiluista sekä kiireettömästä tunnelmasta. Kesällä aukeava terassimme tarjoaa mahdollisuuden juoda kahvikupposen ulkoilmassa ja seurata Helsingin vilkasta elämää Bulevardilla. Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla kävellen tai ajaa raitiovaunulla aivan oven eteen.

Tee pöytävaraus

Erinomaisen ruoan, juoman ja palvelun kahvila

Kaikki kahvilassamme myytävät herkut ovat oman leipomomme ja konditoriamme tuotteita. Taitavat leipurimme, kondiittorimme sekä keittiöhenkilökuntamme valmistavat kaiken alusta saakka. Korkealuokkaiset raaka-aineet, taidokas käsityö sekä rehellisyys kaikessa, mitä teemme ovat periaatteitamme myös tänään. Valikoimassamme on perinteisiä herkkuja, kuten erinomaiset ranskalaiset macaronit ja samppanjakorkit, sekä uusia, sesongeittain vaihtuvia tuotteita, kuten mansikkaleivokset ja raparperipiirakka. Osa tuotteista on ollut valikoimassamme koko yrityksen 160-vuotisen historian ajan.

Kestävän kehityksen mukaisesti viljelty Arabica-luomukahvisekoituksemme on kotoisin Latinalaisesta Amerikasta ja Sumatralta. Pavut poimitaan, erotellaan ja käsitellään käsityönä. Rikkaasta ja pyöreän pehmeästä mausta voi erottaa ripauksen hasselpähkinää sekä tumman suklaan sävyjä. Teen ystävälle on tarjolla valikoima erilaisia teelaatuja, mm. mustaa, valkoista, vihreää ja oolong-teetä sekä rooibosta.

Erinomainen asiakaspalvelu on meille yhtä tärkeää kuin tuotteidemme korkea laatu. Haluamme hemmotella asiakkaitamme, olipa kyseessä pikaiset pullakahvit tai sunnuntaibrunssi. Aamiais- ja lounaspöytiä lukuun ottamatta kahvilassamme on pöytiintarjoilu.

Kahvila on avoinna joka päivä

Ekberg Café on avoinna joka päivä, poikkeuksena vain muutamat pyhäpäivät. Aamumme käynnistyy runsaalla ja maittavalla aamiaisella, jonka katamme noutopöytään maanantaista sunnuntaihin. Lounasbuffet on tarjolla arkisin kello 11-14.

Buffeessa on tarjolla keittoa tai muuta lämmintä ruokaa vaihdellen eri viikonpäivinä, ihania salaatteja, leipiä, jälkiruoan sekä kahvin tai teen. Kahville ja leivokselle tai à la carte -listan antimista nauttimaan voi poiketa mihin aikaan tahansa. Lämpimästi tervetuloa hemmoteltavaksi!


"Helsingin tyylikkäin kahvila, jossa valinnanvaraa kaikille suolaisesta makeaan. Aina löytyy jotain hyvää."

Tripadvisor.com


Copyright 2017-2024 Ekberg 1852 Oy Ab
Kaikki oikeudet pidätetään | Tietosuojaseloste | Evästekäytäntö | Oiva-raportit