Juhlatarjoilut

Juhlatarjoilut Suomen perinteikkäimmästä leipomosta

Onnistuneet juhlatarjoilut ovat hyvien juhlien keskeinen tekijä. Ruokahalun herättävät alkupalat, herkulliset keitot, maistuva pääruoka ja kielen mennessään vievät jälkiruoat tekevät juhlasta kuin juhlasta menestyksen. Helpoin tapa varmistaa onnistuneet tarjoilut on tilata ne meiltä.

Tilatessanne juhlatarjoilut meiltä saatte itse vapaata järjestelyistä. Asiakkaiden hemmottelu on meidän työtämme ja haluamme tehdä teidän juhlastanne parhaan mahdollisen.

Juhlatarjoilut toiveidenne mukaan

Millainen juhlamenu sopisi täydellisesti teidän juhlaanne? Onko kyseessä cocktail-tilaisuus vai usean ruokalajin illallinen? Juhlapalvelustamme saat apua kaikenlaisten juhlien tarjoilujen ideointiin ja toteutukseen. Me suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme esimerkiksi ristiäistarjoilut, syntymäpäivätarjoilut, pikkujoulutarjoilut, muistotilaisuustarjoilut, valmistujaistarjoilut ja lastenjuhlien tarjoilut teidän toiveidenne mukaan.

Kun tilaatte juhlatarjoilut meiltä, saatte vain parasta. Me valmistamme kaiken, alkusalaateista jälkiruokaleivoksiin, käsityönä omassa keittiössämme. Käytämme laadukkaita, aitoja raaka-aineita ja sanomme ei atsoväreille.

Annamme mielellämme myös valmiita juhlamenuehdotuksia helpottamaan päätöstänne. Tilasittepa sitten vain kahvitarjoilut tai kokonaisen aterian tarjoiluineen, me haluamme tehdä tärkeästä päivästänne onnistuneen.

Ei juhlia ilman kakkua

Syntymäpäiväjuhlien, kuten monien muidenkin juhlien, keskeinen ruokalaji on kakku. On melkein mahdotonta kuvitella syntymäpäiviä ilman kynttilöiden puhaltamista ja syntymäpäiväkakun leikkaamista. Meillä on pitkät perinteet herkullisten kakkujen leipomisessa. Konditoriapäällikkömme suunnittelee kakun toiveidenne mukaan. Erilaisia maku- ja muotovaihtoehtoja on runsaasti ja koristeluissakin vain mielikuvitus asettaa rajat. Kakun lisäksi konditoriassamme valmistuu monenlaisia suussasulavia leivoksia.

Kysykää juhlatarjoiluista

Haluatteko tilata tarjoilut juhliinne? Onko teillä kysymyksiä juhlatarjoiluista? Vastaamme mielellämme kysymyksiinne. Ottakaa yhteyttä sähköpostitse: catering@ekberg.fi tai puhelimitse: +358 9 6811 860. Autamme mielellämme!

Ottakaa yhteyttä

Copyright 2021 Ekberg 1852 Oy Ab
Kaikki oikeudet pidätetään | Tietosuojaseloste | Evästekäytäntö